Nejste přihlášen/a.
zdravim lidi cetl jsem tak trosku diskuzi ktera zde probiha a hledam oodpoved na to co udelat pro lepsi zivot. I kdyz se snazim jak jen muzu tak pokazde vyhorim vecne zklamavam lidi okolo sebe rodinu nejblizsi pratele porad vsecko kazim i kdyz se mi neco povede a dostanu pochvalu tak to vzapeti zkazim a pak kourim jednu cigaretu za druhou i kdyz stale tvrdim ze uz to nebudu pak i to ze rikam jak si dam treba jen 3 piva i kdyz vim ze nemuzu ani 1 jedine protoze me to pak stahne a piju tak dlouho dokud je co k piti a kdyz uz neni pivo tak ve vycitkach ze jsem vse opet pokazil tak zacnu kolikrat pit i koralku a nakonec to skonci vzdy na tom samim a to nalitej jenze v tom vim ze reseni neni a pak kdyz se z te opice proberu tak si to vycitam jeste vic ale nejhorsi je ze tim nejvic ublizuji v prvni rade sobe a pak tem ostatnim protoze je jim me lito a rikaji proc si ten kluk porad tak ublizuje proc to dela a ted bych rad uvital jakoukoliv radu jak z tohodle bludnyho kruhu pryc protoze mnohdy potom co se proberu z opice a uvedomim si co jsem zase provedl si vzapeti uvedomim co jsem zase udelal a na to si nacnu dalsi pivo nebo neco alkoholickeho a netrva dlouho a jsem v tom behem chvile znova a takhle se to stupnuje az uz se kolikrat treba 4 dny v kuse z toho bludneho kruhu nemohu vymotat a skonci to vetsinou az kdyz uz jsem tak na dne ze uz ani dal nemuzu pak se na tyden na 14 dni srovnam a pak se neco prihodi znovu a ja do toho padam zpatky behem chvile tak prosim o radu jak tohle uz jednou provzdy ukoncit a zacit se zivotem neco delat abych si vybudoval svoje jako slusnej clovek jako ostatni normalni lidi
Změnit totálně svůj život.
Odstěhovat se od rodiny, najít novou práci s bydlením, nejlépe 300 km daleko. A půjde to samo.
Záleží na Vašem oboru.
no ted me napadl lepsi napad protoze pratele mam dobre ale je to jen ve me ja se nejak musim tomu chlastu postavit a verim tomu ze kdyz to dokazi tak pujde zivot k lepsimu a tak zkusim jednu vec mam pustenou takovou smutnou hudbu ktera ve me vzbuzuje chut na tyhle 2 veci a ted jsem si k tomu postavil pivo a cigarety na stole a lehl jsem si do postale a koukam na ty 2 veci a musim se naucit se ubranit si jedat tak drzte palce a budu je tu mit dokud nepujdu vecer spat a celou dobu se na ne budu divat
Tak to je docele slozita zivotni situace, odstehovat se od rodiny nema zadny smysl, pokud o tebe teda jeste stoji, ale myslim si ze urcite. Rodina ti muze ve tve situaci hodne pomoci, i kdyz si momentalne muzes myslet ze ne. Sam se s z toho urcite nedostanes, to ti rekne kazdy a je to svata pravda, je potreba vyhledat odbornou pomoc. Nejspise te doporuci na protialkoholni lecbu. Pokud se rozhodnes ji podstoupit, bude to velky zlom v tvem zivote, nejspise prijdes na nejaky cas o sve pratele a prave i o svoji rodinu, s kterou se prestanes take na cas schazet, ale to musi asi byt. Zde se ti pozenou hlavou ruzne muslenky, protoze budes myt hodne o cem dumat. V teto dobe si musis vse srovnat a pokusit se najit pricinu tveho piti, o toto by si se mnel pokusit jiz ted, nikdy neni pozde.Protialkoholni lecebna neni jako hospital,za 6 a vice mesicu ven a je povsem, tam ti daji par rad do zivota a postaraji se aby jsi se srovnal jak po zdravotni strance, tak i psichicke, pomohou ti vyresit treba problemy se soudem a policii, pokud nejake mas a potom ven. V tuto dobu nebudes pit alkohol, ale to neni konec. Az potom nastanou horsi chvile, po navratu zpet.To si jiz musis uvedomit sam co vlastne chces a jak pokracovat, to muzes udelat i ted a mnel bys.Vse vlastne zalezi jen na tobe a na tvem pevnem rozhodnuti. JEN NA TOBE. Pro tuto chvili najit si nejakeho konicka, nebo jinou zalibu je sice pekne, ale stejne te to potahne k alkoholu, a pit neprestanes, maximalne to trochu omezis a vecer to dozenes a zapijes uspech sve prace.Pekna blbost je to s tou lahvi a cigaretou pred sebou, kolega mnel pravdu, vecer jses na mol.Doporucoval bych stravit tento krasny den treba se svou rodinou, pritelkyni, nebo s nekym koho mas rad a on tebe, hlavne ne s nekym kdo take pije a takto to delat stale, bavit se o krasnych vecech, planovat treba nemozne, smat se a uzivat si zivota, doma to vetsinou nepusobi tak jako treba na prochazce nebo vylete v prirode, pokud u vas nejaka moznost je.Proste hlavne nebyt sam a nepit! Jinak se pomalu zabijis a o vse prijdes a tomu ver,nelzu.Drzim ti palce, snaz se at udelas ostatnim radost a hlavne sam sobe. Pokud by jsi si chtel popovidat o nepiti,muzes mne kontaktovat zde. Mam s tim trochu zkusenosti,nepiji.Jo o tom krasnem dnu jsem se spletl, jiz je vecer,ale to nevadi,muzes to skusit i vecer,nebo zitra.Hodne stesti.
Obdivuji rádce, kteří dokázali přelouskat a hlavně pochopit dotaz psaný jednou větou na 13 řádcích.
K dotazu - hledam oodpoved na to co udelat pro lepsi zivot.
Např. naučit se srozumitelně položit dotaz, jistě ve škole jste se učil, že věta začítá velkým písmenem a končí tečkou, otazníkem atd, že se používají háčky, čárky a podobně.. Pokud komunikujete jak píšete, tak musíte být lidem okolo vás pouze na obtííž. Omlouvám se vám, pomoct nemohu neboť v polovině textu jsem čtení vzdala.
kdyz se mi neco povede a dostanu pochvalu tak to vzapeti zkazim
pak tem ostatnim protoze je jim me lito a rikaji proc si ten kluk porad tak ublizuje
---------------------------------------------------------------------------------------------
Jste na omylu. Jste slaboch a nevím proč by Vás lidé měli litovat. Kdo je chudák, je Vaše okolí. Snášet věčně nacamraného člověka s cigárem v puse, to musí být pohled pro bohy. Mnoha lidem musíte být protivný. Mimochodem, jaký máte plat, že si ten luxus takhle utrácet můžete dovolit?
doplněno 05.06.16 22:42:Jinak nechápu, jako radu chcete. Na co se chcete zeptat, oznámil jste nám že pijete, kouříte a nepřestanete s tím, tak co my s tím? Že za Vás nepřestaneme tady pít ani kouřit, že to musíte Vy sám, víte velice dobře. Jde o Vaše rozhodnutí. Zkuste, než napíšete, aspon hodinu předtím nepít, vlastně Vám tu nikdo nerozumí, jak koukám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.