Nejste přihlášen/a.
Rozhodl jsem se,že zajdu po 2 letech k jinému lékaři alergologovi.I když můj prakt.lékař říkal,že stejně pokud by mi zjistili další alergii kromě Břízy,tak stejně budu brát Xyzal.Souhlasíte s názorem pana doktora?Od čtvrtka neberu léky protože sestřička u nového lékaře při telefonickém objednání říkala vysaďte léky a v pondělí uvidíme.Pálí mě noc a smrkám-asi to znáte.Ale bříza skončila jako alergen a já mám stále problémy.Jinak léky zabírají.Myslíte,že dělám dobře?Všem děkuji za odpověď.Ladislav
Zdravím, alergie se mění každý rok. Ustupují, mizí, objevují se nové. Takže Vás pálí noc a smrkáte třeba proto, že se objevil jiný alergen krom břízy. Jsem alergická na trávy, zvířata, roztoče, ale dneska jsem třeba byla několik hodin na oukách NP Podyjí na exkurzi a krom červených svědivých pupínků na nohou, kde přišly do kontaktu s travinami, žádné pálení, smrkání, kýchání, nic.
Vysadit léky jste měl zřejmě kvůli vyšetření u nového doktora, aby se dobře projevily reakce na alergeny.
doplněno 04.06.16 21:32:Nápodobně, nenechte se alergií omezovat . Já miluju zvířata i přírodu a zatím nemám větší problém.
Jsem alergik. Prášky jsem brávala, pak jsem se na ně vykašlala a neberu je už roky a co se stalo? Nic.Musím se ale obloukem vyhýbat vlně...
Tu kontrolu na alergeny asi má cenu dělat. Ale teď? Když všechno kvete? Mně říkávali na alergologii, že se to dělá v jarních měsících před květem... No, možná jsou již jiné postupy.
Ano, je úplně jedno kolik alergií máte. Xyzal a jiné lék jsou univerzální na břízu, nebo trávu či jné alergie. Zvážil bych ještě sprej do nosu - třeba Nasonex. Myslím, že by vám měl do cca 5ti dnů výrazně pomoci. Divím se, že to nepoužíváte.
Nesouhlasím, protože Xyzal není jediným lékem na alergie. Já bych si na testy zašla, minimálně budete vědět, čemu se vyhýbat. Je pravda, že alergie se vyvíjí, jsem alergik od dětství a i dle testů se reakce v průběhu let mění. Alergolog může změnit prášky a doplnit léčbu dalšími lokálními přípravky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.