Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Dnes mě zastavila silniční hlídka.Kontrola auta i dechová zkouška proběhla v pořádku.Pak se mě ale zeptal policista co jsem prováděl v roce 2012 ,že mám záznam o útoku na úřední osobu.Nevěřil jsem tomu tak mi to ukázal na tabletu co používají.Úplně mi vyrazil dech.Nikdy jsem nikoho nenapadl ani jsem nebyl šetřen policií za toto obvinění..Bylo jen pár pomačkaných plechů ale při nehodě s autem.Docela by mě zajímalo kam se obrátit nebo kde zjistit jak je možné ,že policie má tenhle záznam ,který vubec nemá existovat.Vůbec mě netěší ,že si někdo někam vymyslí záznam a člověk s tím nemůže nic dělat.Policista kroutil hlavou (že ne) ,když jsem se ho zeptal jestli by mi mohl říci kde dohledat toho kdo ten záznam vložil nebo na koho se obrátit.Prý jednou už to tam je tak je to pravda.Docela divný pocit ,když na vás někdo kouká v uniformě a říka si tohle známe zas jeden blablabla...Děkuji za odpověď Pěkný den
pro hOnzu
Myslím, že můžete mít pravdu. Že jde spíše o omyl. Takže pátrat...Na přestupkovém řízení asi třeba...Mě se stalo, že dceři dali špatné rodné číslo a přišlo se na to až při vydávání pasu pro malé dítě, že neexistuje podle rodného čísla..A často jsem četla, že lidé měli půjčky , o kterých nic nevěděli..atd. Ani uředníci tedy nejsou neomylní. Stačí záměna jmen, špatné RČ...ale co nechápu, kdo platil třeba pediatrovi? Nejde mi do hlavy, jak to bylo možné...byly jí už 2 roky, když jsem žádala o pas do ciziny, ještěže jsem o to vůbec žádala...
Stát se to může.Jsme jen lidi.Jen mě zarazilo ,že mě o tom informoval dopravní policista.Uz před tím jsem byl kontrolován a nikdo mi nic neřekl.Samozřejmě nemusí informovat.Rozhodně zapátrám ,protože už jen ten pohled policie ,když se mně na to ptal nepřeji nikomu.Druhý udělal dva kroky zpátky.ÚPLNĚ SE ZMĚNILO JEJICH CHOVÁNÍ.Nechci když mě bude některý zas kontrolovat aby si přečetl,že jsem někde někoho napadl.Teď mi to připadá směšné ale v tu chvíli moc ne.Děkuji za rady.
Nikdy jsem žádného policistu neurazil ani nenapadl.Úředníka taky ne.Nikdy na mě nebyla přivolána policie.Nikdy jsem ani s někým údajné napadení neřešil ani nesepisoval.Takže žádný dokument nebo zápis někde ani nemůžu mít.Je to divné.Ty pomačkané plechy jsou z roku 2010.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.