Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozvání na schůzku

Od: petris* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,chci se zeptat,myslíte,že když jsem pozval holku na schůzku slovy:Nechtěla by sis se mnou někdy jít někam sednout,že to pochopila jako pozvání na rande?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj. Jak to slečna pochopila zde nemůže nikdo z nás vědět. Jaká byla její reakce?

dafina*
hodnocení

0x

A jak jinak to měla chápat?

iz*
hodnocení

0x

Já bych to brala jako pozvání

jít si někam sednout...

hodnocení

0x

Jaký je rozdíl mezi schůzkou a rande? Když se dva sejdou na něco, k něčemu, může to dopadnout úplně, ale úplně jinak, protože: ". . .neb nikdy nikdo neví, co se může státi. . . " *hi*

dafina*

Souhlasím, také jsem to tak měla na mysli. Když mi šéf řekne - počkám na Vás v té a té firmě kolem 10 hodiny,, také řeknu kolegyním, mám rande se šéfem u Vonásků...:) nikoliv schůzku, protože národ český není tak akurátní... *pivo* pivaři si dávají rande v hospodě, nikoliv schůzku...

figurek*
hodnocení

0x

jistěže to pochopila jako pozvání na rande. Ale děláš chybu, když ji taháš ven slovy nechtěla by sis se mnou někdy jít někam sednout. Necháváš ji rozhodovat a nutíš ji myslet. Nezkušené holky se v takové chvíli obvykle stáhnou do obrany a zareagují něčím jako : Nó, já bych aj šlá, ale já nevím, já asi nebudu mít čas.

Věc řeš jinak. Oznamovací větou řekni :

Poď, počkám tě venku před barákem a půjdeme si někam sednout.

dafina*

pro figurek

Pobavil jste mě *smich* ale v dobrém. Líbilo se mi to. Hned jsem si řekla - doufám, že ji nepozve si jít sednout někam na lavičku...

hodnocení

0x

Pokud nemate nastup na Bory, tak by rande mohlo vyjit:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]