Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co nejlepší na opary?

Od: hera odpovědí: 11 změna:

zdravím ,dcera trpí na opary,koutky úst,co je dobré na léčbu?díky J

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

B-Komplex,Aviril.

madla*

hemagel.cz/...

doplněno 30.09.09 13:56:

Nějakým omylem jsem odpověděla místo na položenou otázku na jednu z odpovědí :D

lvice10*

když cítíte, že se vám dělá opar, vezměte kostku cukru, rozpusťte v ústech a takto rozpuštěným cukrem potřete začínající opar a nechte zaschnout.Stoprocentně se vám neudělá.Je to 1000x vyzkoušené.*palec*

hodnocení

2x

Zakupte v lékárně HERPESIN krém, pomůže rychle.

amlim*
hodnocení

2x

Na dotaz co na ústní koutky mi vlékárně řekli,že mi chybí vitamin riboflavin.Na opary netrpím,ale ti co ano ,často používají Glister -zubní pastu od Amway.

jabraka*
hodnocení

2x

Herpesin je na opary dobrý,ale ne nejlevnější.Já mám bezpečně mnoho let odzkoušenou borovou mast-Ungentum acidi borici.

JABRAKA

antynka*
hodnocení

2x

To je nedostatek vitamínu B, takže B-komplex.

hodnocení

0x

Zkuste tea trea olej z lékárny-čajovníkový olej..

malvinka*
hodnocení

0x

Terčovka nachová

moucha1*
hodnocení

0x

Babicka rikavala ,ze na koutky a na opary nejlepsi jest maz z usi.*blee*

hodnocení

0x

... když se mi "opar" - na rtu - někdy objevil *plac*, tak jsem jej - na noc - natřel tenkou vrstvičkou zubní pasty Flora. Ráno se pasta navlhčí a omyje se. Už ráno se dá poznat, jestli tato "medicína" *kafe*zabrala *smich* . Někdy toto stačilo udělat jednou, jindy jsem toto dvě či tři noci po sobě opakoval ... a nepříjemné "oparové" trable byly pryč *ua*. Pokud by tato pasta nebyla *sok**nevi*, ... "otestoval" bych tu, kterou mám - právě teď - "po ruce" *jasne*. ( ... abych byl - na příští "opar" už "připravený" *smich**palec* ) ... přeji úspěšnou léčbu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]