Nejste přihlášen/a.
Ahoj, obdobnou řeč jsem měl se svým lékařem, vidíme se zřídka za rok, s banální věcí : " Furt jsem unavenej." Mě poslal na testy krve a paní z labiny mi posléze pověděla, že jsem ok, jen mám méně nějakých blbinek a jejíchž důsledek je pocit splihlost a guma, bléé. Přesná analýza, její doporučení - kvasnice a sluníčko, víc sluníčka a ještě víc srá... t na pitomce. Bohužel, tuto medicínu mi nemohla dát v písemné formě. O to víc si vážím svého lékaře, nenechal nic na pochybách, co kdyby. Držím palce.
Vaše problémy vypadají spíše psychického rázu. Na nic se netěšíte, nic Vás nebaví, všechno Vás unavuje...jako kdybyste měl pocit, tedy syndrom vyhoření. Máte k tomu nějaký důvod? Někdo Vás zklamal, opustil, ztratil jste práci? Cítíte se osamělý? Máte pocit beznaděje?
Nebo se cítíte nemocen, bez energie a chuti se těšit z každého dne, protože Vás provází nemoc, bolesti a jiné tělesné problémy?
Další možností jsou starosti...někdy jsou velké, někdy menší, ale pořád to jsou starosti...o něco, o někoho, s někým, s něčím...
Rada je tu těžká, pokud nic z toho, co jsem vyjmenovala se neděje a Vy máte jen běžný splín, je nejlépe se skleničkou něčeho si pustit dobrou hudbu a snít. Nevěřil byste jak moc lidem pomáhají sny..A pokud Vám nedělá problém spánek, vyspat se do růžova dělá také divy..A říci si, že i tento den mě nečekalo ani se nestalo nic zlého, co by změnilo můj život je také výborné a snít o tom, že jednou na moje nálady budeme dva a bude mi dobře v přítomnosti toho druhého natolik, že nebudu mít důvod ani k unavě, ani ke smutku, který si ted neumím vysvětlit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.