Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holá místa ve vlasech

Od: bell* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den , chtěla bych se zeptat, z ničeho nic jsem si našla na boku hlavy ve vlasech místo bez vlasu o velikosti 6 cm kolečko. a nerostou tam jiné vlasy. nevím z ceho bych to mohla mít , stres mám stejný skoro žádný. na kožním nic neřekli. a já jsem trošku zoufalá ,. porádíte dekuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Navštivte kožní, tam odhalí příčinu a předepíší vhodnou terapii. Někdy se holá místa "sněží", jindy třeba jen chybí vitamíny, může toho být víc. Taky můžete nejdříve zkusit Kapilan, který prodávají v drogerii a podporuje růst vlasů. Stával asi kolem 40ti Kč a je fakt dobrý. Pokud nepomůže, tak na kožní.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, takže, na kožním už jste byla (jak uvádíte) a příčinu nezjistili. Já ji také neznám, ale mám obdobnou zkušenost. Takováto holá "paseka" se mně udělala jen tak sama od sebe před několika lety ve vousech. Jako důvod pro návštěvu lékaře jsem to neviděl, ale ptal jsem se kadeřnice na zkušenost a ta říkala, že se s tím občas u mužů setkává. Píši Vám to proto, že to sice trvalo asi rok, ale "paseka" zase obrostla - myslím, že tu naději máte také a samo se to časem srovná. Zdravím!

P.S. Případně zkuste ještě jiného kožního lékaře.

dafina*
hodnocení

0x

Myslím, že je to otázka hormonů a měla byste navštívit gynekologii.Udělají Vám testy, první bych udělala také na štítnou žlázu.

hodnocení

0x

Ten problém se nazývá alopecie. Na internetu je pod tímto názvem mnoho informací o důvodech, průběhu onemocnění i léčbě.

dafina*

To jsem například vyloučila, protože tazatelka byla na kožním a tam by to měli hned poznat.

Alopecie je obecně plešatost, tento problém je specifičtějčí. A může to být i šíleně nakažlivé, ale taky to může přejít samo.

hancule*
hodnocení

0x

Pokud máte tento problém - jděte na kožní=pokud Vám nic neřekli,běžte jinam.Jinak si kupte Neocapil sprej a pro jistotu zajděte k praktickému lékaři -může být i jiná příčina nežli ,jen, vlasová.Při některých onemocněních-které nemusí být zjevné a mohou probíhat bez příznaků- se tělo nejprve zbavuje právě vlasů...

bellas
no me vsude rekli ze se moc nervuji at zvolnim . nic vic . prasky na rust vlasu stitna dobra hormony taky . ale dekuji za nazory

zelenydabel*
hodnocení

0x

bacha, přečti si pořádně příbalový leták, než začneš cokoli aplikovat. Vypadali mi taky vlasy. Na nic nepřišli a dali mi vodičku kterou jsem měl aplikovat do vlasů. Po několikeré aplikaci jsem si přečetl že přípravek nemusí primárně urychlit růst vlasů ale jiného ochlupení. Vysadil jsem. Začali mi růst chlupy na hrudi. Po vysazení se vše vrátilo do normálu. Krom tedy vlasů, tam jsem plešatý. Ale dá se s tím žít.
U holek je to horší. Pokud je to na straně, jde to řešit třeba vyholením části vlasů. U některých holek to vypadá dobře. Ale záleží kde to máš a jestli ti to tvar obličeje dovolí.

Hodně štěstí a přeji rychlý návrat do formy.

hodnocení

0x

Kolik je vám let? Jak jste na tom se štítnou žlázou? Berete nějaké léky?

bell*
hodnocení

štítná žláza je ok . Testy v těle neukázaly zánět nic. :( a vyholenou hlavu fakt nechci . :D . no musím se stím poprat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]