Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakažení virem hpv

Od: lounacek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,všem. Předem děkuji za případné odpovědi na tuto citlivou otázku. Můj problém spočívá v tom,že má přítelkyně mne obvinila,že chytla tento vir/pohl. orgán/ a že jsem jí byl tím pádem nevěrný,neboť jinou než pohlavní cestou nemohla vir chytit.Má snaha něco vysvětlovat nebo přijít na nějaké řešení je marná,má v hlavě pouze tuhle variantu a hotovo. Nastal rozchod,já jsem samozřejmě nic neudělal,mám své zásady,ale je to asi nevysvětlitelné. Byl jsem s tím i u lékařů,pokud vir v těle mám,neléčí se u mužů/prý/ a měl by časem sám zmizet -imunitní systém si s ním má poradit. Jsem z celé situace nešťastný,přítelkyni miluju,ale jsem ve slepé uličce. Děkuji ještě jednou za vaše zkušenosti. Hezký den

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Luňáčku, věřím, že sis něco přečetl o tomo viru, abys věděl, aby ses poučil. Na netu je dostatek informací. Ale to je jedna věc. Druhá, je problém postoje tvé dívky. Zpanikařila a jednala tak, jak jednala. Nedivím se jí. Nejspíše jsi byl věrný, ale byl jsi po ruce, byl jsi někdo, na koho může ukázat. Nikdo totiž nemůže dokázat, kdo byl prvním nositelem a také, jak dlouho. A v tom to je. *plac*Budeš se muset smířit. Ať je to jak chce, už ti nikdy nebude věřit.

hodnocení

0x

Tomu rikam gool.

Jak muze vedet , ze od vas? Jak muzete vedet , ze ona vam byla verna?

Jinak za zivot se stimto setka az 80% populace.

pb®
hodnocení

0x
A vy jste se na začátku vztahu nechali oba negativně testovat? Jinak tedy slečny tvrzení o nevěře dost nechápu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]