Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi před 3týdnama jsem měl byl venku s mýma kamaradama a jeden z nich přinesl trávu tak jsem jí zkusil... asi 3x jsem si popotáhl s tabákem na zkoušku. Dnes jsem byl u doktorky a měl bych jít na odběr krve aby mi zkontrolovala štítnou žlázu jestli je v pořádku. Tak ybch se vás chtěl zeptat jestli mám nějakej ten týden radši počkat nebo jestli se nemám bát a v pohodě tam jít. Dostal jsem papír na to odebrání krve, takže tam bych mohl jít i klidně za týden a furt bude platit a vemou mi krev? A nemusí mít nějaké speciální odběry krve přímo na drogy aby to poznali? Děkuji za odpovědi. Každý odpovědi si vážím (hlavně těch inteligentních).
, nahraj sem fotku žádanky na krev, z toho se dá jednoducho poznat co budou v krvi hledat, pokud se jedná o štítnou žlázu, tak se tam primárně v krvi vyhledávají hormony, které se pak porovnávají, a také obsahy krevních lipidů, či minerálů, a z moči pouze hladinu cukrů, jaterní analýza a imunochemická analýza. Nic jiného se většinou při testů na Š-Ž, nehledá.
No tak to jsi v klidu , ale jako chápu tě, i když je to srandovní
, jinak ti teda Močovina kreatinin kontrola ledvin, enzymy jsou jasné ALT, AST na kontrolu funkčnosti jater., Ionty, anémie, glykémie etc... není tam nic, z čeho by přišli na to že jsi si šlukl travku, a kdo ví jestli si to pořádně šlukl a dal si pořádný kotel
,
Jak zpíval jeden neger don worry be happy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.