Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach z odběru krve

Od: renda* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, asi před 3týdnama jsem měl byl venku s mýma kamaradama a jeden z nich přinesl trávu tak jsem jí zkusil... asi 3x jsem si popotáhl s tabákem na zkoušku. Dnes jsem byl u doktorky a měl bych jít na odběr krve aby mi zkontrolovala štítnou žlázu jestli je v pořádku. Tak ybch se vás chtěl zeptat jestli mám nějakej ten týden radši počkat nebo jestli se nemám bát a v pohodě tam jít. Dostal jsem papír na to odebrání krve, takže tam bych mohl jít i klidně za týden a furt bude platit a vemou mi krev? A nemusí mít nějaké speciální odběry krve přímo na drogy aby to poznali? Děkuji za odpovědi. Každý odpovědi si vážím (hlavně těch inteligentních).

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

venkov4ever*
hodnocení

0x

Pokud tedy jde o inteligentní dotaz, za tři týdny od inhalace nebude po THC ani stopy, potažmo po třech šlucích. *bzum*

renda*
hodnocení

Oni budou chtít i moč prý kvůli cukrovce. Je mi16 let a docela se bojím že pak budu mít problém

asd1
hodnocení

0x

Pokud se sám neudáš na policii a nebudeš vyžadovat potrestání tak to nikdo řešit nebude.

Test je kvůli štítné žláze a ne jestli máš/ nemáš v krvi THC...

renda*
hodnocení

Problém je v tom že mi je trpv 16let tak se docela bojím :D

svyjabob*
hodnocení

0x

*smich**smich*, nahraj sem fotku žádanky na krev, z toho se dá jednoducho poznat co budou v krvi hledat, pokud se jedná o štítnou žlázu, tak se tam primárně v krvi vyhledávají hormony, které se pak porovnávají, a také obsahy krevních lipidů, či minerálů, a z moči pouze hladinu cukrů, jaterní analýza a imunochemická analýza. Nic jiného se většinou při testů na Š-Ž, nehledá.

renda*
hodnocení

Tady maš fotky
Strach z odběru krve
Strach z odběru krve #2
svyjabob*

No tak to jsi v klidu *smich*, ale jako chápu tě, i když je to srandovní *smich*, jinak ti teda Močovina kreatinin kontrola ledvin, enzymy jsou jasné ALT, AST na kontrolu funkčnosti jater., Ionty, anémie, glykémie etc... není tam nic, z čeho by přišli na to že jsi si šlukl travku, a kdo ví jestli si to pořádně šlukl a dal si pořádný kotel *smich**smich*,
Jak zpíval jeden neger don worry be happy *uspech*

renda*
hodnocení

děkuji moc ! :D Už mohu v pohodě usnout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]