Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jelikož nejsem spokojený se svojí výškou (167) a v srpnu mi bude 16let a doufám že porostu tak bych se vás chtěl zeptat jak se pozná pokročilá puberta u kluků? Protože mám kamarády co přestali růst po základce do výšky. O proti svým vysokým spolužákum jsem chlupatější na nohách a v podpaží. Mám už tak 1/4 moudráků venku v dolní čelisti a mám chlupatý stehna dole a mám kudrnaté docela výrazné ochlupení v mezinoží. Myslíte že ještě porostu do výšky? Nebo víte v jakém jsem stádiu puberty? první tvrdé vousy mám na bradě ale těch je fakt tak par... 10-20 jinak většina je pud měkká nebo dost nevýrazná ani kníra nemám moc výraznýho a není vidět. Děkuji za odpověďi^^.
spíše bych chtěl fyzické projevy, ale klidně mi můžete napsat i ty fyzické.
Dobrý den, stádium puberty? No, vyloučit se dá snad jen její počátek. Váš růst do výšky by neměl být ještě ukončen, tak šance stále je. Ochlupení brady se bude určitě zahušťovat, tak toho si v životě užijete až dost. A pokud již kaluž v cestě raději překročíte, než do ní vstoupíte, tak jste v podstatě mladík až muž (chlapec do ní radostně vstoupí). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.