Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté heslo/ kontrolní ot

Od: pavel* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

u svého emailu jsem zapomněl heslo. Teď si ho bohužel nemohu vzpomenout na odpověď kontrolní otázky, kterou jsem zadal, když jsem email zakládal. Email je zaregistrován na seznamu a otázka je Oblíbený film/serial, ale email mám přeci jen cca 10 let a odpověď si už nepamatuji. Když jsem ho zakládal bylo mi 12 let, takže jsem volil zřejmě něco co v tu dobu běželo v televizi.

Nenapadlo by někoho co v tu dobu běželo v TV?.. Už sem vyzkoušel spousty možností a pořád mě nenapadá nic co by to mohlo být.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak si založ nový a na ten starý se vybodni, pokud jsi ho delší dobu nepoužíval.

pavel*
hodnocení

Jenže já ho použilal... měnil jsem heslo, protože mi tam vyskočila hláška, že se mi tam někdo chce nabourat, ale nějak jsem heslo zapomněl.. .

rv*
hodnocení

0x

Na seznamu bývala ještě další možnost, že uvedeš jaké jsi tam měl složky, jaký sis vybral vzhled a nějaké časté emailové adresy. Ale možná, že poté, co se tam někdo naboural Sobotkovi, tak jsou přísnější.

pavel*
hodnocení

v tom bude ten problém... složky jsem neměl žádný navíc jen ty základní, vzhled vím a emailové adresy si pamatuji asi jen 3 a to jen poslední na který jsem psal... přešel jsem na Gmail, ale na tomto mám všechny hesla atd.. a někde potřebuji povrdit, aby se mi maili prohodili...

hodnocení

0x

Dobrý den. Jak píše rv, Mě se to kdysi na seznamu také stalo. Už přesně nevím jak, ale spojil jsem se s nimi a oni chtěli co nejvíc e-mailovýxh adres na které jsem psal. tak sem jich napsal asi 5 a oni mi poslali nějaké heslo, které jsem si pak změnil. Ale je to asi 6 let.

dafina*
hodnocení

0x

Já myslím, že ten email je už zrušený. Já se na jeden nepřihlásila rok a zrušili mi ho. Heslo jsem znala a bylo mi k ničemu. Jestli v tom počítači bylo to heslo někdy uloženo - zkusit to podle obrázků...ale moc tomu nevěřím.

- na seznamu má zadaný heslo v automatickém přihlašování v IE,
ovladacich panelech kliknou na ucty -> spravovat povereni -> a u toho seznam si nechat zobrazit heslo...

Zapomenuté heslo/ kontrolní ot
Zapomenuté heslo/ kontrolní ot #2
Zapomenuté heslo/ kontrolní ot #3
kabatovec

Chci vám strašně podděkovat, že jste sem hodila ten obrázek se správcem hesel, dostal jsem díky tomu do jednoho pro mě důležitého emailu, už jsem byl zoufalý, ještě jendou moc díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]