Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
u svého emailu jsem zapomněl heslo. Teď si ho bohužel nemohu vzpomenout na odpověď kontrolní otázky, kterou jsem zadal, když jsem email zakládal. Email je zaregistrován na seznamu a otázka je Oblíbený film/serial, ale email mám přeci jen cca 10 let a odpověď si už nepamatuji. Když jsem ho zakládal bylo mi 12 let, takže jsem volil zřejmě něco co v tu dobu běželo v televizi.
Nenapadlo by někoho co v tu dobu běželo v TV?.. Už sem vyzkoušel spousty možností a pořád mě nenapadá nic co by to mohlo být.
Na seznamu bývala ještě další možnost, že uvedeš jaké jsi tam měl složky, jaký sis vybral vzhled a nějaké časté emailové adresy. Ale možná, že poté, co se tam někdo naboural Sobotkovi, tak jsou přísnější.
Já myslím, že ten email je už zrušený. Já se na jeden nepřihlásila rok a zrušili mi ho. Heslo jsem znala a bylo mi k ničemu. Jestli v tom počítači bylo to heslo někdy uloženo - zkusit to podle obrázků...ale moc tomu nevěřím.
- na seznamu má zadaný heslo v automatickém přihlašování v IE,
ovladacich panelech kliknou na ucty -> spravovat povereni -> a u toho seznam si nechat zobrazit heslo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.