Teda já se zděsila. Ale pak jsem si uvědomila, že máte asi nehty na nohou nalakované. Asi mluvíte o té bouličce na prvním prstě. Já bych šla určitě ke kožnímu. Normální to není.
nehet
jasne...je to lak nastesti) ) mluvim o te bulce a asi tedy k tomu doktorovi prece jen zajdu)
Zdravím, vypadá to na zánět nehtového lůžka. Je tam povětšinou hnisový váček, takže šupem na chirurgii.
doplněno 30.05.16 18:29:
Zřejmě znecitlivující injekce a jedno šmiknutí, pokud je pod boulí hnis (zřejmě), bude potřeba ho vymáčknout. Poté dezinfekce a podle uvážení doktora možná antibiotická mast nebo antibiotika.
doplněno 30.05.16 18:38:
Můžeš zkusit sehnat Rivanol (roztok používající se v chirurgii), nebo černou mast Ichtoxyl (slabší, ale taky dobrá). Problém je v tom, že nikdo nevidí do lůžka, zánět se může přenést až do kosti a případně můžeš přijít o nehet. Vám, že máš strach, ale běž . Já jsem na chirurgii jako doma, a pohoda.
nehet
jeee...vy jste rychla) diky...a co me tam ceka prosim? nemam rada ty jejich nastroje mucici
nehet
dekuji...asi to jeste chvili budu nosit. jestli se to nevstreba treba samo ta injekce me strasi
Očividně velmi špatná funkce lymfatického systému.Pokud nezačnete se sebou něco dělat,tak se otoky budou projevovat na vícero místech.Ne jen na prstech u nohy.
nehet
tak lymfu bych nerekla...chodim pravidelne na lymfu uz 3 roky a otoku nohou jsem se zbavila uz davno.je to tvrda bulka,neni to otok...spise vyrustek.
Jste obézní? Nosíte těsné boty, boty do špičky? Pozor na diabetes. Proč chodíte na lymfodrenáže? Má to souvislost.
nehet
ne obezni nejsem,diabetes nemam,na lymfu chodim z duvodu preventivnich pravidelne a proste mi dela dobre.predtim me pred menstruaci vzdy bolely nohy a na to mi to pomohlo...ted jdu v sobotu-tak se poptam.ale otlak ze zimnich bot je mozny a taky ten zanet luzka.ale je to opravdu tvrde,nemam pocit ze je tam hnis.dekuji za nazory...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.