Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkusila jsem rozpoznat:

1) Dobrodružství rodiny Smolíkovy

2) Statistika nuda je (Princové jsou na draka)

3) Útoč láskou ( I. Bartošová)

4) Před naší za naší (Mrazík)

9) Vojáci jdou vojáci jdou

11) Blues Folsomské věznice (M. Tučný)

12) Všechno bude fajn (Ledecký)

14) Ten umí to a ten zas tohle

15) Možná přijde i kouzelník (závěrečná píseň z pořadu)

17) Blízko LittleBig Hornu (Michal Tučný)

18) Stříhali do hola chlapečka malého

19) Vlak (Grrenhorns)

20) Snídaně v trávě (Tučný)

21 + 22) Dobrodružství rodiny Smolíkovy

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, máte v tom slušný "hokej", tak se těžko radí. Rozpoznat lze hodně, ale někde asi nesedí čas a jinde vlastně nevím, který čas má být, resp. ke kterému klipu to patří. Napište to pořádně a hlavně jasně (číslo klipu, jeho název a přesný čas)- Zdravím!

P.S. Ta videa znovu nevkládejte, ale udělejte jasný písemný přehled.

doplněno 30.05.16 15:50:

Já už jen upřesním, že za 18) je spravný název Stříhali dohola malého chlapečka.

liga
hodnocení

Aha, vypadá to, že všechna má práce včetně odkazů byla zničena, youtube klipy se stejným ID, ale v různém časy deduplikovány... to by jeden rozflákal notebook, nejradši bych flákl dveřmi , ale zkusím to zrekonstruovat, jen to nebude hned

liga
hodnocení

tak zkusím znova vložit ten seznam. snad to tentokrát půjde a odkazy zustanou zachovány... bohužel ne...

POKUSY:

vložit html s odkazy-převedeno na youtube

- vložit čistý text- také ne

Myslím, že ty písnička, každý, komu je nad 40, pozná hned.

youtube.com/s

hodnocení

0x

Dobrý den. Tak zatím Vám potvrdím ty Smolíkovy. Posledni klip, ale v odkazech jako předposlední. Jinak z těch odkazů mě nefunguje ani jeden.

hodnocení

0x

5. Beatles- Eight Days A Week

6. Petr Spálený- Obyčejný muž

7. Beatles- Eight Days A Week

8. Apocalypto (pouze tipuji)

13. Ladislav Vodička- Řidič tvrdý chleba má

16.Statistika nuda je ( Princové jsou na draka- zpívá malý chlapec)

doplněno 30.05.16 15:50:

Jenom dodám k č.16- Statistika, že roli Martina Kubíčka hraje a pravděpodobně i zpívá Jan Kaněra.

slon
hodnocení

0x

10) I.Mládek - Ve špindlerově mlýně

liga
hodnocení

Děkuji za odpovědi, my mladí moderní humoristi už tyhle ty vykopávky neznáme, teda já jo

jinak ty odkazy jdou mi v IE i Opeře 12, chyba asi bude v tom třetím prohlížeči. Prostě %65 je znak e

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]