Ahoj už nějakou dobu se snažím získat z5 bývalou přítelkyni. Rozchod jsem zavinil já, ale od té doby se snažím jí získat zpět. Od té doby uplynuly už 3 měsíce z toho první měsíc nebyl nic moc. Přítelkyně si rychle našla náhradu, původně jsem ji chtěl dát čas, ale jak si to nabralo jiný směr u ní. Já jsem měl taky jednu známost, ale jen na \\\\\"jednu noc\\\\\". Když jsem se o ní začal opět usilovně snažit, tak ji její nový milenec opustil. Z toho mě částečně obvinila, že za to můžu i já, ale postupem času uznala, že to byl hňup a měl se snažit aspoň jako já a ne to hned vzdát. Teď poslední dva měsíce je to mnohem lepší, občas se pohádáme kvůli nějaký hlouposti a většinou kvůli její mamce, která mě nemá moc v oblibě. Pokud ji chci někam pozvat tak o tom nesmi vědět a nejlépe nás ani vidět.. Si teď to celkem šlo přít. studuje VŠ, tak jsme čas trávili u ní na koleji a v okolí, ale teď už má pouze pár zkoušek a je většinou doma. Takže vidět se s ní je celkem obtížné, ale když už tam se snažím, aby to stalo za to. Teď se máme po týdnu vidět v pondělí a naplánoval jsem pěknou procházku kousek po cyklostezce a pak lesem. Je to takový celkem pěkný okruh a částo jsem ho chodil po našem rozchodu a našel tam pár pěkných míst co bych ji rád ukázal. Dále bychom šli k nám kde bych ji rád udělal masáž, přece jen něco nechodíme, takže budou nohy a záda celkem bolet, ale nechci zůstat jen u těchto částí, ale komplet celé tělo. Jelikož bude po oleji trochu mastná, takže sprcha je jasná. Když už ji budu mít takhle hezky nahou rád bych si ji postavil před zrcadlo a pochválil každou její část těla. Potom nějaka romantika a film. Chtěl bych, aby pak zůstala i přes noc, ale to asi nejspíš nevyjde s čím tak trochu už počítám. Ještě abych nezapomněl na jídlo jsem taky myslel, ale jelikož se sejdeme někdy kolem oběda po obědě, tak bude jen večere jinak bych začal už snídani, ale tu můžu posunout na druhý dne pokud zůstane i na noc. Mě se tenhle plán celkem líbí, ale pořád mi přijde, že tomu ještě něco chybí. Dokázal by mi někdo poradit čím by se to dalo ještě vylepšit? Btw.. Nedělám to jen, abych ji získal z5, dělal jsem to, i když jsme spolu byli. Snažil jsem se jí každyhc 14 dní něco takového připravit, ale občas to nevyslo právě díky mamince, že jsme museli hlídat jejího mladšího bratra, když to bylo častěji za sebou tak mě to štvalo, ale nikdy jsem s tím nepřestal, baví mě vymyslet stále nové a nové takové dny pro ní, aby si přišla výjimečne a odpočinula si trochu.. Děkuji všem za rady, ktere by ještě vylepšili tento den..
Vylepšil bych to ještě naplánovaným časem pro vzájemné předání potvrzení o bezinfekčnosti a nebo počítat s včasným nákupem kondomů. To platí pro případ, že bude chtít z5. Taky zkraťte chválení každé části těla. Za prvé by mohlo trvat několik hodin, za druhé nechcete určitě vypadat jako úchyl, zvlášť při chvále jednotlivostí pohlavního a vyměšovacího ústrojí. Po přípravě večeře, doufám, že společné, nemyjte hned nádobí. Při masáži vynechte vlasovou část, nebo masírujte bez oleje. Procházka by měla být přiměřená její kondici, chápu, že jste trpěl a rozervaný žalem prochodil lán světa, ale jestli ujde jen 2 kilometry a navíc na rande přijde v lodičkách, je možné, že přijdete domů sám a bez peněz, kterými jste platil vyproštění a odvoz zhroucené vysílené pak už zcela jistě bývalé přítelkyně. Fascinuje mě váš detailní plán, sebedůvěra, že se před vámi zpocená po náročné procházce hned ochotně svlékne a předtím se nechá celá namasírovat. A taky postrádám víno a křupky.
petr1539
Moc vtipné.. S procházkou počítá v lodičkách určitě nepřijde. Je to celkem krátká cesta a nezabere víc než hodinku, při klidně chůzi se tolik nezapoti...
coco
Takhle predem rozplanovane rande mi prijde trochu neprirozene, jste takovy detailista ve vsem? Divku by mozna potesil nejaky darek na usmireni, nez presny rozvrh co kdy a jak vcetne otazek a odpovedi
petr1539
Ona, ale neví co vše jsem naplánoval.. Máme se jen sejít a tam jeji informovanost končí
vilik*
Tak to pak nechápu, z čeho ji budou bolet ty záda a nohy... Hodinku tady u nás chodí stařečci se psem, přitom si nemyslí, že nachodí něco výrazně náročného. Klidným tempem to jsou tři, čtyři kilometry. Být vámi, moc bych ji už potom nepřetěžoval. A docela souhlasím s hk.
Nevím kde berete tu jistotu, že bude chtít jít k Vám a nechat se od Vás masážovat a že jí budou příjemné všechny další věci, které jste si naplánoval. Možná budete rád jen když vyjde ta procházka. Ona jistě ví, proč se s Vámi již jednou rozešla a vztah ukončila...Vymyšlené to máte dobře, ale dejte pozor, aby ji Vaše plány spíše neodradily..
"Když už ji budu mít takhle hezky nahou rád bych si ji postavil před zrcadlo a pochválil každou její část těla."?
hk
Až dodatečně, z těch vět, co pár diskutujících odcitovalo, jsem si uvědomil, že tazatel bude dominantní a potřebuje submisivní ženu. Být ženou - od takového chlapa rychle pryč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.