Ahoj.Neudelal jsem na první pokus maturitu a tak si chcu něco vydělat aspoň za 2 měsíce. Zkoušel jsem hledat něco přes net. Tady to je samý administrativní pracovník nebo skladník. Jelikož mám ukončeny obor autotronik tak chci do servisu. Myslíte že mám zkusit obcházet servisy a zkoušet to? Nevysmějí se mi tam? Co si mam vzít s sebou aby věděli ze si nevymyslim. Je to maturitní obor.
Sice nejsi úplně v tom daném serisu zaučeným ale jistě budeš k někomu k ruce a postupně ti budou svěřovat úkoly. Důležité je pojištění, aby jsi byl pojištěn kvůli úrazu.
Budou dovolené, třeba bude potřeba nějaké výpomoci. Když to nezkusíš, tak se to nikdy nedozvíš. Jít se zeptat, všude je kancelář, kde se stačí představit a optat se, dát na sebe kontakt. Chvilková záležitost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.