Nejste přihlášen/a.
Mám docela silný nehet - palec na noze, tak 3 cm. Víc roste do síly než do délky, ale blíží se doba, kdy se bude muset nějak zkrátit, popřípadě i zbrousit. Pomůže pedikérka a nebo s tím jít někam jinam?
Omlouvám se, mělo tam být 1 cm.
Nějak tomu nechci věřit, co jste napsal-a. 3 cm výška? To se přece do žádné boty nevejde.
Pokud tomu tak je opravdy, tak je možné, že se jedná o plíseň.
Žádná pedikérka by neměla takové nohy ošetřovat, z hygienických důvodů a možnost nakažení ostatních zákazníků.
V prvé řadě je potřeba dojít na vyšetření ke kožnímu lékaři, který určí, o co se jedná a navrhne léčbu.
Neměla jste na prstě úraz? Potom byste mohla mít poškozené lůžko a v závislosti na tom vyrůstá deformovaný nehet.
V tomto případě pedikérka pomůže.
Vy určitě jste si mohla již dávno tento silný nehet brousit a snižovat výšku.
Máčejte si nohy v teplé octové vodě, dobrý prostředek na prevenci proti různým mykózám a plísním.
Bude léto, udělejte pro svoje pěkné nohy co můžete nejvíce, ať můžete nosit volné sandály.
Nevěřila jste správně a já se moc omlouvám. Mělo tam být 1 cm. Ano, úraz jsem měl, spadlo mně železo na nehtové lůžko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.