Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jmenuji se Eliška a je mi 12 let. Bydlim ve vesnici jménem Rejšice a jsem tu z mé generace úplně sama. Buď jsou to opravdu malé 5 leté děti nebo 18 kluci a holky. Mamka mě furt nutí chodit ven a když chci do odsud 3 km vzdálené obce Luštěnice jet na kole za kámoškama řekne že to vžádném případě že jsem na to ještě moc malá. Vlastně mám dvě nejlepší kamarádky co jezdí hned naproti našemu baráku k tátovi, ale jen jedou za dva týdny.
nemá proto prosím někdo nejaký tip co dělat?
Dobrý den, řekněte mamince, že doma nemáte žádné vhodné kamarády a požádejte ji (nebo taťku) ať Vás odveze autem do Luštěnic a v určenou hodinu pro Vás zase přijede.
Když to nebude každý den, tak by to snad šlo. Zdravím!
doplněno 27.05.16 17:19:eliska či lulu - tak, toto na mě ani nezkoušejte. Buď napište pořádné nebo si trhněte nohou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.