Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat sama na vesnici?

Od: eliska* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, jmenuji se Eliška a je mi 12 let. Bydlim ve vesnici jménem Rejšice a jsem tu z mé generace úplně sama. Buď jsou to opravdu malé 5 leté děti nebo 18 kluci a holky. Mamka mě furt nutí chodit ven a když chci do odsud 3 km vzdálené obce Luštěnice jet na kole za kámoškama řekne že to vžádném případě že jsem na to ještě moc malá.*bzum* Vlastně mám dvě nejlepší kamarádky co jezdí hned naproti našemu baráku k tátovi, ale jen jedou za dva týdny.*plac* nemá proto prosím někdo nejaký tip co dělat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, řekněte mamince, že doma nemáte žádné vhodné kamarády a požádejte ji (nebo taťku) ať Vás odveze autem do Luštěnic a v určenou hodinu pro Vás zase přijede.

Když to nebude každý den, tak by to snad šlo. Zdravím!

doplněno 27.05.16 17:19:

eliska či lulu - tak, toto na mě ani nezkoušejte. Buď napište pořádné nebo si trhněte nohou.

lulu*
27.05.16 17:12
hodnocení

lol

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]