Dobrý den chtěla bych se zeptat, líbí se mi jeden kluk ze třídy. Teda vlastně líbil ale teď už jsem do něj úplně blázen... trvá to už asi od začátku roku a je to čím dál tím víc silnější. Občas mi přijde že se na mě chvíli dívá ale potom si myslím že to je zase jenom moje iluze. Když se spolu občas bavíme třeba kvůli škole tak se na mě tak zvláště dívá. Mě to přijde jako takový zamilovaný a stydlivý pohled a občas se se mnou teď baví jen tak třeba o mých rovnátkách. Dostala jsem nedávno vyndavací a měla jsem je na sobě ve škole. Hrozně jsem šišlala a on se jen tak zeptal jestli nosím rovnátka. Pak jsme se spolu chvilku bavili a on říkal že prý je měl taky a že to je strašně otravný... vím že to asi nic neznamená ale dost často se na mě usmívá ale další krok, který by naznačoval že se mu líbím neudělal. Ach jo, asi mi to tak jen připadá ale pro jistotu jsem s vás prostě chtěla zeptat co si myslíte vy a jestli mám pravdu a nebo se se mnou chce prostě jen kamarádit. Je strašně vtipný a hezký a hrozně milej už fakt nevím co bych o něm neřekla a prostě jsem do něj strašně velkej blázen a trvá to už nekonečně dlouho myslím, že to není jen takové to obyčejné zalíbení ale že jsem do něj opravdu zamilovaná a teď na konci roku odcházím na jinou školu a tak bych mu to moc ráda řekla ale bojím se jeho reakce nejspíš mu to napíšu přes Messenger nebo nějakou jinou aplikaci... vím asi se mi vysměje. Podle mě se mu vůbec nelíbím ale já jsem do něho tak strašný blázen. Už nevím co mám dělat vždy ráno když se probudím tak myslím jenom na něho celý den na něj myslím a ve škole se na něj pořád dívám ale snažím se tak aby mě nikdo neviděl. Všechno mi ho připomíná a fakt na něj neustále myslím už si připadám jako blázen nevím co s tím mám dělat. Asi si myslíte že jsem se úplně zbláznila a že jsem asi úplně blbá že když o mě nejeví zájem že bych ho asi raději měla nechat být jenomže to prostě nejde jsem úplně mimo už fakt nevím co mám dělat Prosím poraďte mi... Myslíte si že o mě jeví zájem alespoň trochu anebo že by mohl časem? Mám se o ní vůbec snažit nebo je to úplně zbytečné? Děkuji
Ahoj Lucy. My ho neznáme a ani mu nevidíme do hlavy, abychom Ti řekli co si myslí..Komunikovat musíš s ním. Co se ho třeba zeptat zda se nechce jít odpoledne projít? Pokud o Tebe zájem má, pak třeba neodmítne. Možná je jen stydlivý, líbíš se mu a netroufá si to dát najevo. Tak mu v tom zkus pomoci. Anebo Tě možná bere jen jako kámošku s kterou občas prohodí pár zdvořilých frází..Jak to je doopravdy zjistíš jen Ty sama, my si můžeme myslet co chceme a můžeme se samozřejmě mýlit. Zkus být více odvážná Ty sama a zjistit jestli se mu líbíš. Úplně zbytečné to rozhodně není. Tak hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.