Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zaplatila jsem za jim za potvrzení o bezdlužnosti 300,- (přímo v bance, kde účet mají, hned ten den co se vygenerovala faktura o zaplacení). Pak jsem teprve zjistila, že se účet musí ještě ověřit...takže jsem to provedla dle jejich pažadavků. Dnes je dle faktury poslední den k zaplacení, ale peníze už mají dávno na účtu a u platby se mi stále zobrazuje, že je to neuhrazeno?! Už nevím co s tím, nedá se jim nikam dovolat, prostě katastrofa. PORAĎTE, děkuji. Asi tam zajedu osobně a ...
Výpis z Centrálního registru dlužníků je bezcenný papír.
Více info zde: zpravy.aktualne.cz/...
To je známá pravda. Jsem také zvyklá, než někomu či někam pošlu peníze si zjistit informace na internetu - diskuze, recenze... Podvodů je u nás šílená spousta.
To také dělám, že si to ověřím předem, ale tentokrát jsem byla v časové tísni, dělala jsem několik věcí najednou, tak se to prostě stalo...
Spíš mě štve, že takovým šmejdům dáváme prostor k "podnikání"...
Děkuji za informaci.
Na výpis jim kašlu. Spíš mi jde o to, jak se z registru odhlásit, aby po mně ještě nechtěli něco uhradit... Máte zkušenost?
Již rok se to minimálně 2x měsíčně probírá v TV ve zprávách. Divím, že ještě na to někdo může nalítnout. Odhlásit se nedá, protože za ně nikdo nekomunikuje.
Nemáte zač. Osobní zkušenost nemám, jen to co jsem o nich slyšela a četla. Takže více Vám poradit neumím Ale třeba se ještě někdo ozve, určitě nejste jediná, jak i z toho článku vyplývá. Ale asi s tím nic dělat nepůjde, když i stát nemá páky, jak na ně.
Kdo by se ozýval, vždyť ani sídlo nemají v ČR. Jde o virtuálně povedený obraz neexsitující společnosti.
Ano, já vím. Měla jsem na mysli lidi se stejnými zkušenostmi, jako má tazatelka, a kteří se již dříve obraceli se svými stížnostmi na ČOI.
Děkuji za odkazy.
Zkoušel jste někdy někdo navštívit jejich adresu: Na Pankráci 1724/129, Praha 4?
... až se podruhé narodím budu hacker ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.