Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centrální registr dlužníků - nereaguje

Od: martinna* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

zaplatila jsem za jim za potvrzení o bezdlužnosti 300,- (přímo v bance, kde účet mají, hned ten den co se vygenerovala faktura o zaplacení). Pak jsem teprve zjistila, že se účet musí ještě ověřit...takže jsem to provedla dle jejich pažadavků. Dnes je dle faktury poslední den k zaplacení, ale peníze už mají dávno na účtu a u platby se mi stále zobrazuje, že je to neuhrazeno?! Už nevím co s tím, nedá se jim nikam dovolat, prostě katastrofa. PORAĎTE, děkuji. Asi tam zajedu osobně a ...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rosa
hodnocení

0x

Výpis z Centrálního registru dlužníků je bezcenný papír.

Více info zde: zpravy.aktualne.cz/...

dafina*

To je známá pravda. Jsem také zvyklá, než někomu či někam pošlu peníze si zjistit informace na internetu - diskuze, recenze... Podvodů je u nás šílená spousta.

martinna*
hodnocení

To také dělám, že si to ověřím předem, ale tentokrát jsem byla v časové tísni, dělala jsem několik věcí najednou, tak se to prostě stalo...

Spíš mě štve, že takovým šmejdům dáváme prostor k "podnikání"...

martinna*
hodnocení

Děkuji za informaci.

Na výpis jim kašlu. Spíš mi jde o to, jak se z registru odhlásit, aby po mně ještě nechtěli něco uhradit... Máte zkušenost?

hk

Již rok se to minimálně 2x měsíčně probírá v TV ve zprávách. Divím, že ještě na to někdo může nalítnout. Odhlásit se nedá, protože za ně nikdo nekomunikuje.

rosa

Nemáte zač. Osobní zkušenost nemám, jen to co jsem o nich slyšela a četla. Takže více Vám poradit neumím :) Ale třeba se ještě někdo ozve, určitě nejste jediná, jak i z toho článku vyplývá. Ale asi s tím nic dělat nepůjde, když i stát nemá páky, jak na ně.

hk

Kdo by se ozýval, vždyť ani sídlo nemají v ČR. Jde o virtuálně povedený obraz neexsitující společnosti.

rosa

Ano, já vím. Měla jsem na mysli lidi se stejnými zkušenostmi, jako má tazatelka, a kteří se již dříve obraceli se svými stížnostmi na ČOI.

sebod*
martinna.Tady máte registry, které mají nějakou vypovídající hodnotu :1) Bankovní registr klientských informací, zkratka CBCB nebo BRKI), 2)CNCB - Czech Non-Banking Credit Bureau, z.s.p.o. (též označován jako Nebankovní registr klientských informací, zkratka NRK,3) Solus, zájmové sdružení právnických osob (Sdružení na Ochranu Leasingu a Úvěrů Spotřebitelům). Ostatní registry jsou neúplné.
martinna*
hodnocení

Děkuji za odkazy.

Zkoušel jste někdy někdo navštívit jejich adresu: Na Pankráci 1724/129, Praha 4?

doplněno 27.05.16 12:42:

... až se podruhé narodím budu hacker :) ...

Na té adrese sídlí kancelářské centrum. Sídlo mnoha firem, které tam ani nemají fyzicky kancelář, pouze jim vyřizují poštu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma registr dlužníků

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]