Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, znám holku krátce je dobrý nápad ji pozvat do kina a případně potom na pizzu?
Může to být test, jestli s vámi něco chce mít... tj. řekne ano, pak jste jí sympatický. Řekne ne, jste moc "hrrr" nebo čekáte něco, co ona nechce dopustit...
Taky můžete 3 roky počkat a ona bude mít nějakého kloučka... s tím druhým, co ji místo vás pozval
Normální neutrální rande, nevidim v tom problém. Pro nás před dávnými lety ve věku náctiletých bylo kino prvním místem, kde se holka dala nějak tak přirozeně poprvé chytit za ruku. Do kina každý sám a z kina už ruku v ruce. ... ale jsem již 40letý stařec a nevim, jak pokročila doba
Proč se do něj navážíte, že je nezralý? Vždyť nevíte, jestli je mu 12,18, 25 nebo 35!
Záleží, jak krátce se znáte. Na první rande bych holku nikdy do kina nezval. Jedině tak v americkém filmu. Když se ještě moc neznáte, je kino místem, kde si stejně nemáte co říct a nervozita z toho druhého je veliká. Oba čekáte na konec filmu. Ale meze se nekladou, pozvat můžete koholikov kamkoliv.
Klidně kino a pizza.. mě se ale xkrát osvědčilo pozvat slečnu/paní do sauny, buď privátní, nebo normální smíšené veřejné, nějaké trochu lepši, třeba v praze www.saunia.cz... Má to několik výhod, zjistíš, jak je stydlivá, pokud ne, vidíš co případně kupuješ. A nabídka drbání zádíček v sauně je lákavější pro ní, než jí žmoukat v pizzerii ruku, a má to pak celkově větší spád a tah na branku + relax i z té sauny je dobrej...
Na první rande do privátní sauny ? To je fór, že jo? 99% holek vezme nohy na ramena. A o ten zbytek není co stát (pokud se má jednat o začátek vážného vztahu).
Ovšem pokud jde o známost "na jednu noc" (jako pravděpodobně ve Vašich případech), pak možná ano.
Udala za pozvání do sauny? To pozvání do sauny je sice blbost ale vaše hláška o udání tomu nasadila korunu. Pro tazatele: už víte koho nepozvat...
Zřejmě trochu stavíte na obdobnou úroveň decentní pozvaní do relaxační zařízení typu například infinit.cz/...
a úchyla obnažujícího se a onanujícího v parku před náhodnými spoluobčankami Ale uznávám, že saunička na poprvé není pro všechny, nicméně já s tím mám dobré zkušenosti, ideálně samořejmě v zimě, když mrzne a jsou plískanice, to mi většinou pak předly spokojeností jak kočky na sluníčku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.