Nejste přihlášen/a.
Ahojky,
potřeboval bych poradit,chodím s mojí holkou 3 roky a téměř všecko bylo bez problémů.Často jezdím na motorkách a i někdy na menší závody,protože ježdění na motorce mě velice baví.S mojí holkou jsme se domluvili,že se budem brát a teďka máme 3 týdny před svatbou,vše je domluvené a jsou zaplacené zálohy.Jenže má holka se dívala na jeden film,ve kterém bylo,jak jeden motorkář při závodech upadl a narazil do čehosi,přesně nevím a oddělila se mu část hlavy od těla,no znáte tyto dnešní filmy a má partnerka se tohoto bojí,že se mě to také může stát(ikdyz to je nesmysl,ve filmech je vzdy vše nereálné) a proto mě řekla,že se semnou rozchází a svatbu nechce.Uz to trvá týden a máme před svatbou.Nevím co dělat,strasně ji miluji a žádnou jinou už nechci. Zkoušeli jsme se domlouvat,že zkusím nějak přestat s mašinama ale nevěří mě,že bych mohl přestat.
Ďíky všem za radu.
Zdravím Spidere, ona ta holka zase tak úplně mimo mísunení. Zrovna před týdnem tady u nás nedaleko jeden divočák nezvládl řízení a vpálil hlavou do předního blatníku Oktávky. Jak to stihnul na třiceti-čtyřiceti metrech rozpálit tak, že dostal smyk, to mi není jasné, ale nepídil jsem se po tom. Ačkoli mu to sice neoddělilo hlavu od těla, nemění to nic na situaci, že nepřežil. Škoda kluka, byl mladý.. Rozhodně bych svým dcerám partnera tohoto typu velmi NEdoporučoval.
Ale mohu se mýlit.
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.