Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, vím že toto téma tady už bylo, ale rozhodla jsem se konečně se sebou něco udělat a podstoupit zákrok na podvázání želudku. Je mi 28, měřím 175cm a vážím kolem 120kg což je docela víc než nezdravé. Samozřejmě se necítím dobře a vědomí, že v mém věku bych si měla život víc užívát, není vše tak jednoduché. Mám ze zákroku trochu strach, ale to jen proto, že jsem nikdy jak se říká, pod kudlou nebyla. Prosím pomozte mi, kde bych měla začít? Mám zajít za svím lékařem, nebo můžu přímo někam do nemocnice? Má někdo z Vás zkušenosti z Libereckého kraje? Předem děkuji za odpovědi a pomoc.. wiennie
Zkuste se poradit se svým lékařem,nebo oslovte tv Prima pořad ,,Jste to co jíte",myslím,že to je velmi dobrý pořad,který učí lidi nehladovět,ale přemýšlet co jíme a kolik,prostě zdravý,životní styl...Nejhorší při hubnutí je hladovět...Nevím,k podvázání žaludku musí být velká odvaha,ale je to asi účinný postup..držím pěsti,je to běh na dlouhou trať...Hlavně vše konzultujte s lékařem!
Moje kamarádka byla na podvázání žaludku-je to přesně 1rok a zhubla přes 60Kg a to tím způsobem,že co snědla,to vyzvracela.Žaludek nepřijímal potravu a teď po roce tam šla zpátky,protože jí začaly vypadávat zuby+vlasy a její obličej je samá vráska a do zelena-málem z toho umřela a to jí je 30roků,tak si to nechala rychle povolit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.