Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si vzít, abych nemusel k tchýni

Od: jirna odpovědí: 21 změna:

Co si vzít aby mi bylo blbě a baych nemusel k tchýni?, a s čím musí člověk vyloženě zůstat jeden den doma

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

5x

než to řešit simulací, je lépe se zachovat jako samostatný rozhodný mladý muž a jasně a srozumitelně říct, že nepojedeš někam kde se ti nelíbí a že tvoje představa o stráveném čase se diametrálně liší od představy tvé choti či tchyně. A pokud přeci bude protějšek trvat na návštěvě, pak jedině třeba za slib nějakého ústupku. Je to takhle lepší než jak malý harant se skrývat za nějaké výmysli a být nesvobodným, uvězněným ve vlastní lži a přetvářce. Chlap je ten kdo má svůj názor a stojí si za ním a v rukávu má vždy plán "B". Tak se chlape vzpamatujte a nelžete ani svým nejbližším a ani sobě.

antara

Ono se vám to dobře radí, ale neznáte jeho ženu. Než by třeba absolvoval mnohadenní hysterické výstupu, příp. obdržel nějaké ty facky, tak potřebuje najít bezbolestnou cestu. Tady je každá rada drahá - nejlepší by bylo se domluvit se šéfem, že musí do práce - tím se zbaví problému a ještě něco vydělá.

papene*

Panebože to ho mlatěj?*bzum*

antara

To nevím. Ale chlapů, co je milované manželky preventivně občas proplesknou je spousta. Je to takové veřejné tajemství, který chlap by se tím rád chlubil ;)

amlim*

antara,to se mi nechce věřit. Ale když je to tak daleko,tak s ať radši jde ke tchyni.*sok*

lidka*
hodnocení

3x

Jestli je antara kamarád, který opravdu zná Tvou ženu a dokáže posoudit následky odmítnutí návštěvy - tak bych asi poradila jednu věc - vyměnit tchýni i s manželkou. Tedy pokud nemáte děcka. A když ano, tak přehodnotit fungování rodiny a nastolit trochu jiný režim, jestli to bude možné. A začala bych tím, že za tchýni tentokrát nepojedu a raději zryju zahrádku. *cert*

kt8d5*
hodnocení

2x

Zdravím, když jsem před více jak 30ti lety chodil do základní školy, tak jsem od spolužáků slyšel, že když chtěli mít teplotu, tak buď si na kostku cukru nakapali pár kapek benzinu nebo snědli kousek křídy. Ale nevím, nevím, fakt jsem nic takového nezkoušel.

dracek*
hodnocení

2x

jak tak čtu všechny ty rady tak bych měl dvě ,jednu v klidu tam odjet a chovat se jakoby nic (přetrpět to) ,nebo druhou ,vzít doma sekeru a významě si sní pohrávat brousit jí a pohazovat (příde otázka proč a odpověď chci dát tvojí mamince pusu ale štípanou)

nebrat doslovně a hlavně nikomu neublížit sekerou *smich*

amlim*
hodnocení

1x

Jestli je to pro vás tak hrozné,tak tam prostě nechoďte a hotovo. Buďte svůj.To přece není povinnost,na co ta přetvářka. Proč lhát?

fany08*

Přesně tak, kdysi jsem jsem řešila podobný problém, tak jsem na návštěvy jednoduše nejezdila a před jejíma návštěvama u nás doma jsem utíkala s dítětem pryč. Manžel mě v tom jedině podporoval:D

antynka*
hodnocení

1x

Když se teď vymluvíte, co budete dělat příště? Promluvte si s maželkou a řekněte jí, že tam nechcete. Takhle řeší problémy desetileté děti a ne dospělý člověk, tak se vzpamatujte a jednejte jako dospělý!

hodnocení

0x

Nakapejte si větší množství Guttalaxu,budete mít průjem jak vyšitej!A ještě se vyčistíte,ale nechoďte ani nikam jinam zůstaňte doma...*smich**uspech*

jirna
hodnocení

Ahojky, gutalax jsem v životě nepoužíval, kolik si jich těch kapek tam mám nakapat na jké množsství jídla, mockrát děkuji za nápad toto mě nenapadlo

amlim*

Jirno!Neblbni s gutalaxem,manželovi ho jednou,když nastoupil do zaměstnání ze srandy dali kolegové do čaje a málem ho to roztrhalo.Kolik? To nevím. To je blbá sranda!Pochlap se a řekni prostě.Nejdu nikam a hotovo!*hej*

malvinka*
hodnocení

0x

A nenašel by se nějaký elegantní kompromis?

Např. jeden známý šťastně ženatý také nerad ke tchýni, nu což nastolila se dohoda. Manželka neměla v oblibě hory on zas tchýni v zájmu zachování rodu bez znaků morbidnosti se ujal nápad - manželka nemusela na horský pobyt ,nemusí dodnes a onen psycholog /ofiko/ vyloučil návštěvy tchýně.

hodnocení

0x

No tak se návštěva odloží do doby,až vám bude lépe, třeba o týden či dva,co uděláte pak? Pak zase sníte něco, aby vám bylo blbě? To fakt není řešení, souhlasím s odpovědí technikjiri.

wiennie*
hodnocení

0x

Evidentně není v manželství spokojený ani jeden, má cenu být dál spolu a trpět? tentokrát bys možná něco vymyslel a co příště? Opravdu by to chtělo dávku odvahy a postavit se tomu čelem, jako chlap a uhrát to tak, aby si tvoje žena uvědomila, že fackama a histerii si tě jako muže neudrží. Tchýně Tě nejspíš taky nemá v lásce a možna by jen uvítala návštěvu dcery bez tebe. Máš alespoň 5 důvodů proč jsi se svojí ženou? Zamysli se nad tím..

lm®

Nesouhlasím s názorem,že ..."evidentně není v manželství spokojen ani jeden..."*bzum*

Co je to za nesmysl?Spokojenost v manželství se posuzuje posle toho,jak rád(a) či nerad(a) jezdím k tchýni?!To by bylo v Česku (a nejen tady) hodně málo spokojených manželství.

Sozhlasím však s tím,že sebepoškozováním se problém nevyřeší.Jen se odsune.Podobný problém ,že se nám někam nechce ,řešíme přece každou chvíli.To,když budete mít v práci protivného kolegu,hodíte si marod?Ano,do práce musíte,ke tchyni ne.Ano,to je pravda.Ale postavte se k tomu čelem.Nelžete,řekěte ,že nepojedete a proč,případně je-li to ve Vašich silách nabídněte kompromis.Rozumná žena to ocení víc než divadýlko s gutalaxema podobnými nesmysly,které navíc nelze donekonečna reprízovat.Lenka

papene*

Rozumná žena ano,ale jeho není.*stop*

alesa*
hodnocení

0x

Projímadlo - průjem ;)

prababickamery*
hodnocení

0x

Nejlépe JINOU MANŽELKU! :o))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]