Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kondom - koupě

Od: mops odpovědí: 11 změna:

Nevím, jak koupit kondom, je mi to trapné, je mi 18

Asi budu muset spolíhat, že přítelkyně má antikoncepci

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Co to povídáte?! V každé sámošce, velké i malé, před pokladnou, ještě než příjdete na řadu, jsou. Všude!*hej*Však prodavačky je také používají. Vůbec se nestyďte a ani neostýchejte.

Vyprávěla kamarádka. Byla na horách s bratrem a jeho rodinou, kreří přijeli z Kanady. Obědvali a dcera se courala po hotelu a kolem recepce. Přišla ke stou a se smíchem hodila na stůl několik balení různých prezervativů. "Takové u nás nemáme, přivezu je příteli jako dárek". Kolegyně to okomentovala: "Všude na západě jsou prezervativy hygienickou potřebou." A měla pravdu. Já souhlasím, ikdyž znám hromadu vtipů na prezervativy, gumy, šprcky, čepičky a já nevím jak ještě se jim říká. Jsou součástí života dospělých. Není třeba to vidět jinak. A stydět se? To vůbec? Alespoň zodpovědní lidé by neměli.

bour

kondom femidom?

hodnocení

2x

Dojdete do LIDLu, koupíte 3 rohlíky,10 vajíček, oplatek, cocacolu, a balení 12ti kusů kondomů - do je na tom? Pokud nejste schopen koupit pro trapnost něco jako kondom, nesouložte - počkejte až pořádně dospějete a zatím si to dělejte doma rukou. - to není urážka, to je upřímná rada!

doplněno 20.05.16 19:00:

jj, lidl je na prd, ale toto má super - léta prověřená kvalita

bour

12ks za 40 Kč jsou super penny/lidl asi + i jinde

alten*

Např. v HK lze koupit na pánském pisoáru v Kauflandu ( automat) a možná i v jiných super-hyper marketech, nevím, nesleduji to.

hodnocení

1x
Milej zlatej záleží na tom jak moc si chceš poslat život, protože když se spolehneš na přítelkyni, tak si ho posereš hodně tři vykřičníky !
Málo naplat, mákup prezervativů asi budeš muset zvládnout, zkus zajít do sámošky, vybrat si, hodit je do košíku, no a pak se před pokladní propadnout. ;-\"
dam®

Já bych se té kasírky ještě zeptal jestli byl můj výběr dobrý *tuc*. Teď vážněji, kup jich víc a natrénuj si doma navlíkání. Věz, nákup není žádná ostuda, ale rozum.

hk
hodnocení

0x

Jděte do drogošky a kupte si kondom. Když má přitelkyni antinu, tak proč kondom? V pláštěnce se také neprchujete.

figurek*
hodnocení

0x

co je toto za dotaz. To jsi chlap a džentlmen? Dámu bys měl chránit a ne se spoléhat, že ochrání ona tebe.

Udělej přesně to, co ti tady radí. Jdi do sámošky, kup si něco k obědu a před pokladnou přihoď pár balíčků do košíku.

jentak*
hodnocení

0x

Nevím proč se stydíte dát najevo, že budete sexovat. Vždyť to dělá většina normálních lidí. A věřte mi, každému kolem je jedno, jestli máte v košíku buřta, máslo, nebo kondomy. A stejně tak se chovejte i vy.

hodnocení

0x
A měl bych tu jednu pro pobavení (i když je ze života) zhruba ve svých 16 letech jsem nebyl takovými odbornými výrazy políben a když jsem se dostal do party, tak moji parťáci zjistili že nevím co je prezervativ, takže mě poslali na roh do drogerie abych \"jim\" koupil prezervativ a když se paní bude ptát jak velký, tak a abych řekl že je to na pořádnej kabel ... no asi nemusim pokračovat ... :-D)
Takže přeju mnoho štěstí, ... a pevné nervy. ;-o

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]