Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné otěhotnět?

Od: petra10* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je možné otěhotnět když jsem přítele udělala pusou a po 20min jsem mu řekla at to zkusí jen lehce i dole... Bylo to ovšem naše poprvé..
Docela se bojíme.. Můžete prosím poradit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

1x

No. Já bych sem připsal svůj názor, který jsem pochytil na besedě od jisté Dr. Pondělíčkové. Byla to velmi zkušená lékařka a když promluvila, tak my jsme seděli a zírali, protože ona věděla o sexu úplně všechno. Možná ještě netušíte, jak věc funguje. Kluci mají nejen trubičku na čurání, ale ještě jednu, která se jmenuje chámovod. Tyto dvě trubičky jsou na konci spojené a mají společný výstup. Právě chámovodem přes ten společný výstup se spermie dostávají ven. A nikdy se nedostanou ven všechny a hned. Může se stát, že pomalu tečou ještě několik dalších minut a právě při i při dodělávaném sexu lehce dole, přesně při tom který popisujete, se může povést ještě nějakou tu kapku vymačkat ven. Jedna kapka úplně stačí.

Já nestraším. Jen vás upozorňuji, že opatrnosti není nikdy dost. Příště si to lehce a dole dodělejte přes kondom.

martinaa*
20.05.16 11:12

*palec*

coco

Pokud je tazatelce s prvnimi sexpokusy podle cisla 10 v nicku pouze jen 10 let (?) tak snad jeste ani neni plodna, menzes zacina kolem 12 let, ale muze byt treba vyspelejsi vyjimka :)

lucie*
hodnocení

0x

Je to opravdu minimální šance,spíše nulová.To je snad učivo základní školy,že se spermie musí dostat k vajíčku a to vajíčko musí být v ovulaci.Ta spermie tam sama jen tak nedojde,takže šance je minimální,ovšem netuším co znamená jen tak lehce dole*smich*pokud jsi měla neplodný den,a nedošlo k ejakulaci do pochvy,tak se není čeho bát.Jinak by to byl fakt zázrak.

Dovolím si oponovat. Při postupu, který tazatelka popisuje určité riziko hrozí. Po první ejakulaci zůstává zbytek spermatu v penisu a ten se při následném styku může do dělohy dostat. Otěhotnění není sice moc pravděpodobné, ale stát se to může a zas až takový zázrak by to nebyl.

Spermie jsou přítomny i před ejakulací. Po ní pochopitelně také. Stát se může cokoliv. Jediný spolehlivý způsob je nemít styk. Ale souhlasím s tím, že z toho nejspíš nic nebude.

jenda2*
hodnocení

0x

Pokud se přítelkyně dostatečně a s vervou činila, sliny z jejich úst dokonaly zkázu. Jestli ale nebyla dost dobrý vysavač, může se stát cokoliv. Z toho plyne poučení: saj a není rozloučení !

bour
hodnocení

0x

co ať zkusí?

hodnocení

0x
Když se ptáš, jestli je možné otěhotnět, tak ano, ale přikláněl bych se k názoru že pravděpodobnost není tak vysoká.
Záleží na tom jak to "jen lehce" vypadalo, když to zkoušel dole..., i když to bylo vaše poprvé...?!
Teda pokud ti není víc než takovejch 30 let, raději bys měla další zkoušení odložit a taky by sis měla o tom něco víc zjistit, nebo si promluv s rodiči. ;-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]