Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Atrapa Kokainu/Heroinu pro film

Od: asdw odpovědí: 3 změna:

Zdravím,
budu pro srandu točit amatérský film se spolužáky. Chtěl bych vědět co použít jako atrapu kokainu nebo heroinu (nevím jaký je rozdíl :D ) prášek. Hlavně aby to bylo bezpečný na šnupání scénku. Slyšel jsem že se používá vitamín B?
Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Obojí jsou bílé prášky,klidně použijte moučku cukr,naškrábanou omítku(tou se nepoctivě ředí opravdové drogy*frajer*)Heroin má i hnědou variantu tzv.brown-koks+heroin,může být i mazlavější,takže třeba nadrolte droždí.Taky záleží jestli to bude hrané s jehlou nebo šňupáním?Abyste nešňupali kusy droždí:-Dto raději ten cukr a prodává se to nejčastěji v psaníčkách(malé papírové obálečky.Kdyby přes jehlu,tak to se rozmíchává(ta kostka"droždí" na lžičce pod kterou držíte zapalovač a potom přes vatu(nebo cigaretový filtr)vtáhne do jehly.

doplněno 19.05.16 19:05:

Ono se toho taky nešňupe celá lajna to snad jen v parodiich*smich*,stáčí trošička a klidně i častěji,potom Vám ani nebude zle.

asdw
hodnocení

našel jsem taky že je možné Inositol. Prý se to dokonce i míchá s heroinem doopravdy *smich* Jenom mi jde o to aby se pak někomu neudělalo zle *smich*

mytrix*
hodnocení

0x

Když už, tak kokain. Heroin vypadá barevně jinak a užívá se většinou nitrožilně.

Jinak jako náhradu není nutné hledat žádné složitosti. Stačí obyčejný moučkový cukr. Ten se klidně šňupnout může, ničemu to nevadí, pokud toho nebude nějak moc..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]