Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co píšou lidé bez základního vzdělání?

Od: slzicka* odpovědí: 16 změna:

Když někdo nedokončí úspěšně ZŠ a nemá tím pádem dokončeno základní vzdělání, co píše do formulářů?

Např. formulář ÚP, tam když se registruje jako uchazeč, tak je tam kolonka "nejvyšší dosažené vzdělání" Co tam ten člověk napíše? Jak se to nevzdělání nazývá?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Podle mne by tam neměli uvést nic,

protože žádné vzdělání nedokončili.

hodnocení

0x
Nedokončené základní vzdělání.

pt®
hodnocení

0x

Měla jsem v evidenci jednu paní "bez vzdělání" a místo podpisu udělala tři křížky...

strait
hodnocení

0x

Myslím, že to už žádného zaměstnavatele ani nezajímá. Kdyby tam napsal že má ZŠ vzdělání, pochybuju že by se po tom někdo začal slídit.

pt®

Určitě zaměstnavatele zajímá vzdělání zaměstnanců. Člověka bez vzdělání, který neumí číst a psát ani se podepsat, zřejmě jen tak nezaměstná.

strait

Třeba bude chtít aby dělal něco s lopatou nebo tak, jsou různé práce. Každý nemusí být jaderný inženýr.

uska*

Jakou práci té křížkové paní pracák nabídl?

ctenar*

Mě by spíše zajímalo, jak někdo po 9 letech školy umí jen 3 křížky *sok*. Pochopil bych lidi s nějakou těžkou vývojovou vadou, ale "normální" člověk? *ee*

V životě jsem už několik nevzdělaných lidí potkal, ale psát (kostrbatě, pomalu a s otřesnými hrubkami) uměli všichni.

pt®

Nenašlo se pro ni umístění, možná už ani není na živu, měla vyšší věk...

mimik*
hodnocení

0x

Lidi bez ZV nepotřebují nic psát, ti budou kopat díry s Ukrajincema.

tiffany*
hodnocení

0x

Myslím, že klidně mohou napsat např. 6. (7., 8.) třída ZŠ, pokud z té třídy dostali vysvědčení. Je to prostě nejvyšší (oficiální) vzdělání, kterého dosáhli. Někdy mi připadá, že ti, co mají i několik tříd navíc, se od těch prvních moc neliší...

ctenar*

Vzdělání je: základní, střední s výučním listem, střední s maturitou atd.

Neexistuje tedy vzdělání typu "druhák na průmce" nebo "sedmička na základce".

hennessy
hodnocení

0x
Takovýma ptákovinama se netrapte. Napište ZŠ - stejně to nikdo zkoumat nebude. Důležité je co umíte a co můžete zaměstnavateli nabídnout.
uska*

Vždyť je to podvod a je fuk, zda to někdo bude zkoumat. To si dle vás mohu připsat za jméno titul?

hennessy
A koho tím podvede? Pochybuji, že někdo pozná u normálního člověka, jestli vychodil 9 nebo 7 tříd s opakováním. A pokud jde o tituly, tam není vůbec problém. Kdejaký Hurvínek v Parlamentu si píše titul, který nikdy nezískal, případně získal v Plzni za 6 měsíců, případně na nějaké vesnické univerzitě na úpatí velehor. Nepamatuji si, že by byl někdo z nich souzen za trestný čin podvodu.

Uska, kdo má titul, dělá křížky čtyři, na to nezapomenout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]