Nejste přihlášen/a.
Asi tady svým názorem rozpoutám bouřlivou diskusi, ale já si myslím, že si dva lidi buď rozumí, nebo nerozumí. Datum narození na to nemá žádný vliv. Nikdy jsem nepřemýšlel, v jakém znamení je zrozená moje partnerka a nikdy se to na našem vztahu nijak neprojevilo.
Znamení zvěrokruhu jsou jen lidský výmysl. Je to jen zdánlivé sekupení vzdálených hvězd, které při pohledu ze Země připomíná určité obrazce (s využitím velké dávky fantazie). Ty hvězdy jsou od sebe vzdálené miliardy kilometrů a nemají spolu nic společného. Tím méně společného mají s jednou nepatrnou planetou kdesi na kraji jedné z miliard galaxiíí a už vůbec nic s tím nepatrným a zbytečným tvorečkem, který si občas myslí, že ho hvězdy nějak ovlivňují.
Pokud by datum narození (nebo snad dokonce jakási znamení) mělo vliv na povahu a chování lidí, měli by lidé zrození ve stejném znamení být přibližně stejní. Ale já znám pár lidí, zrozených ve stejném znamení (jen několik dní od sebe) a každý má povahu zcela jinou. Kdo mi to vysvětlí?
Já na znamení nevěřím, ale jestli fungují, tak máte před sebou světlou a dlouhou budoucnost. Já váhy, a manželka skopec, a jsme spolu už 35 let. Není to dlouho, ale zatím nám to stačí.
A k tomu zacházení s chlapem? Co potřebuje chlap? Plný žaludek, bezmezný obdiv, občas pochválit. A když Vám slíbí, že něco udělá, tak to udělá, a není třeba mu to každých půl roku připomínat.
hledat protějšek podle znamení je nesmysl
je na každym z vás jak si budete rozumět na to nemá žádný znamení vliv
pokud budeš chlapa prudit tak ti uteče a najde si jinou a bude fuk jestli to je beran ,váha nebo jiný znamení
Horoskopy sedí jak p...l na hrnec! Ale nesmí to být nějaké povšechné z časopisu, ale přímo ušité na míru, podle data a hodiny narození, místa narození. Rozdíly mezi znameními ovlivňuje ascendent, který máte v jiném znamení. Astrologii jsem se pár let věnovala a můžu potvrdit. Nesouladné prvky mezi znameními, pokud je překonáte, dokážou pěkně otravovat a znepříjemňovat život. Budete na ně narážet neustále, čím déle spolu budete, tím víc Vám polezou na nervy. Každé znamení má 2 polohy, pozitivní a negativní zvládnutí svých projevů, což záleží na tom, co už člověk v životě zvládl, nebo teprve má zvládnout. Např., může být hádavý, ale naučí se to ovládat. Nic nedokončí, ale naučí se dělat věci do konce a pod. Jde o to, nakolik je tvrdohlavý, akční, výbušný, lhostejný, co ho baví, nebaví atd. Jeden chce všechno rychle, druhý je flegmatik, jeden chce stále něco podnikat, druhý být doma, jeden má rád společnost, druhý být sám, jeden se potřebuje pohádat, druhý nereaguje... Těch třecích ploch je bezpočet u každého znamení, jen u těch protichůdných je to mnohem složitější zvládnout, protože jsou opačného založení. Co přejdete v zamilovanosti, Vás může vytáčet do běla za 10 let, nebo si taky můžete zcela přestat partnera vážit, příp. své potřeby uspokojovat bez něj, nebo s někým jiným. Někdo to nakonec vzdá pro nepřekonatelný odpor, nebo nesoulad povah. Je spousta lidí, kteří se vůči partnerovi vyhraní, aby si zachovali svoji odlišnou identitu a nežili život toho druhého. Je to těžší, ale když jsou oba schopni kompromisu a tolerance, tak se to zvládnout dá. Záleží na osobní vyspělosti obou partnerů.
Říká se, že opaky se přitahují. Ať je muž v jakém chce znamení, žena by k němu měla přistupovat s respektem, úctou, tolerancí, láskou. Měla by se k němu chovat tak, jak by sama chtěla, aby se on choval k ní. A brát ho jako rovnocenného partnera. Dva lidé by měli především spolu umět komunikovat, být schopni kompromisu a důvěřovat si. Citům nelze poroučet, takže vybírat si partnera podle znamení je nesmysl. Zda se dva lidé k sobě hodí nebo ne prověří až čas a společné soužití.
Já věřím,že to vliv má,protože jsou různé typy lidí a skoro vždy mi to sedí.Chlap váhy je určitě lepší jak panna.Jsou klidní,přemýšliví,většinou sečtělí a dokáží ty divoké berany uklidnit.Ovšem nesmí ten beran útočit na něj,potom by raději utekl než se pořád bránit,protože konflikty nevyhledává a nelibuje si v hádkách,nic neomílá,neřeší.Ovšem to rozhodování je fakt váha,s tím mají problém,takže s ním asi budete vést dlouhé debaty a pomáhat mu se rozhodnout.Nejsou to moc romantici,spíše praktici.Takže velké překvapení a dary bych nečekala,ale ve vašem věku se možná ještě bude snažitasi nebude zvědavý ani na vaše žárlivé scény a jiné citové výlevy,takže se tomu vyhýbejte.
Pokud tomu věříš a zajímá tě to,tahle kniha je super.U každého znamení je napsán muž-žena-dítě a vždy to sedělo,až jsem hleděla.Pořád jsem si í půjčovala od kamarádky až jsem si koupila svou. zbozi.cz/...
Ja na slunecni znameni taky verim, protoze mi to tak casto vychazelo, ale spise dejte na to co citite, protoze existuje mnoho vztahu, kdy si lidi dle znameni maji rozumet a nerozumi a naopak.Prijde mi spise nesmyslne se timto radikalne ridit... Take je velmi dulezity ascendent v jakem jste se narodila a ten muze to vase zmnameni slunecni vest jinym smerem...Ja jsem treba beran s ascendentem v rybe, takze jsem vznetliva, temperamentni(manzel rika, ze velmi vybusna) a klidne hodim po chlapovi vzteky varecku jak me vytoci
, ale ryba me zase hazi do one vyvazenosti, takze ohen i voda.. Nasla jsem toto:
Většina lidí si myslí, že když jsou třeba Rybami nebo Pannami, že už to znamená všechno podstatné. Ale samozřejmě je to trochu jinak. Pokud už víte, že jste třeba Berani, znamená to především, že máte Slunce svého hoorskopu ve znamení Berana. Jde o nejdůležitější prvek horoskopu. Ale pak tu máme Lunu a ostatní planety i prvky. A především Ascendent. Ten vyjadřuje o člověku několik důležitých věcí. Za prvé jeho pohyb v každodenní realitě, za druhé tělo a celkový vzhled. Vaše normální jednání je tedy pod vlivem jiného znamení. I vztah člověka a vizáže někdy záleží spíš na Ascendentu..
Měla jsem kolegyně skoro vždy ve znamení berana. Přitom se s berany nemám snášet. Někdy tomu tak i bylo. Mám s nimi zkušenosti. Dokonce už člověka Berana poznám. Berana si s Rakem nebo s Rybou nespletete.
Já se o znamení zvěrokruhu zajímala od 13 let. Měla jsem doma různé knížky, poslouchala v rádiu astroložky. Mám i horoskop na míru a částečně sedí i numerologie. Sledovala jsem i páry v okolí a tzv. celebrity. Např. Lenka Vlasáková je Býk a Jan Dolanský je Vodnář. Tyto dvě znamení k sobě nemají jít a jak si rozumí... Jsou spolu víc jak 10 let. Býk a Štír k sobě nemají jít, ale ze svého okolí jsem viděla ne jeden pár. Jsou spolu několik let a klape jim to. Už to tolik nesleduju po zkušenostech, které mám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.