Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte Kamenný kruh v Klentnici u Břeclavi?

Od: em® odpovědí: 3 změna:

Zajímalo by mne, zda už někdo z vás navštívil Kamenný kruh v Klentnici na Břeclavsku, který je údajně plný léčivé energie a nevede k němu žádná značena turistická cesta. Ráda bych se o tomto místě něco bližšího dověděla.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, osobně jsem tam nebyl, ale dohledat lze hodně. Např. že to má soustřeďovat pozitivní energii (pro Moravu), je to novodobá stavba (replika) na soukromém pozemku a jeho majitel to tam už nechce, ani místní z toho nejsou nadšeni, zřejmě se to bude stěhovat, pokud to má fungovat, tak se musí přijít kolem "transformátoru" a další zajímavosti. Je jen na Vás, jestli té víře podlehnete a tento zázrak vyhledáte nebo dáte přednost zdravému rozumu. Zdravím!

doplněno 19.05.16 20:13:

No, pokud tomu věříte, tak proč ne? Je to Vaše věc a třeba to i funguje (na někoho). Jinak, přes Google už to najdete.

em®
hodnocení

Přeji dobrý den a děkuji Vám za reakci, ani jsem ji nečekala. Potěšil jste mne, že "kruh" existuje, ale už méně tím, že ho tam místní nechtějí. Možná jim vadí právě toulající a hledající ... Dovolila bych si oponovat co se týče víry v energii vyvěrající z toho místa a jsem si jistá, že zdravý rozum mne neopustil. Mám ale zájem vyhledávat různé zajímavosti u nás i venku, z čehož pramenil můj dotaz. Navnadil jste mne, zkusím se tam někdy vypravit...

72mona3*
hodnocení

0x
Také jsem se byla podívat na kamenný kruh, ale u Počátek - vysočina. Resort SVATÁ KATEŘINA. Místo samo o sobě impozantní, už méně lidé, kteří tam dorazili. Skupina (asi deset jich bylo+dva psi) ignorantů vtrhla do středu kruhu, narušila rituál čtyř lidí a vydrželi se tam fotit víc jak čtvrt hodiny. Nehledala jsem tam nějaké "síly", ale klid bych uvítala. Tak jsem se zašla mrknout k pramenu Jihlavy. Tam nebyl nikdo :)
Co se týká onoho místa, je tam na ceduli i návod, jak jej "použít". Mona

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]