Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co kdyz muj pritel bydli s jinou?

Od: lenul.e odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, je jedna vec, ve které bych potrebovala poradit. Ale to asi kazdy tady. Mam 2 mesice pritele, dosud bydlel s rodici, ale kvuli neprijemnym vecem doma hledal podnajem dohromady s nejakym normalnim clovekem, se kterym by vydrzel byt. A nasel. Shodou okolnosti jeho o dva roky starsi kamaradku s trimesicnim ditetem vyhodil otec z domu, tak si zaridili, ze budou bydlet spolu. Na jednu stranu jsem rada, ze mu to vyslo jak chtel, ze bude mít byt s osobou, s kerou chce, akorát to nebudu já. V mojích 17 letech zatím bydlím stastne u rodicu. Bojím se, ze se díky tomu, ze bude bydlet s cizí zenskou (pro me s cizí zenskou) nas vztah rozpadne. Ze ho to znici. Ze ho znici moje žárlivost na zenskou, se kterou bude bydlet můj přítel. Preju mu to, akorát to nebudu já.Porad rika, jak miluje me, ale bude bydlet s ní. Zvyknou si na sebe, budou spolu velmi casto, budou se solu smát a bavit, budou si spolu vařit, budou před sebou ráno chodit ve spodárech, bude jí chodit nakupovat do supermarketu plenky pro dítě, budou mít všechno na půl a bojím se, že za chvílu aj postel.
Sice se chce milovat semnou, ale bojím se, že někdy ráno se probudí, bude mít chuť, já tam nebudu a v bytě ženská... ale na tohle bych asi neměla myslet...
A mínění sousedů o nich bude šťastný mladý páreček s miminkem, co se rozhodl spolu bydlet. Už jenom tato představa mě bolí, co teprve až to bude realita. A když tam někdy přijdu na návštěvu, tak ONA mě taky nerada uvidí, že si ON tahá domů cizí ženskou. (Taky pro ni budu cizí, ikdyž by mě měla jako jeho přítelkyni respektovat a snést.)
Teť se cítím hrozně bezmocná, netuším, co můžu dělat, ale jediné, co asi můžu dělat je věřit mu?...Poraďte prosím.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
přihlížet a čekat co se bude dít ale asi se porozhlídnout po lepším
lenul.e
hodnocení

No super rada, ale je to to poslední co chci...:(
pak si teda počkej až ti někdo poradí to co ty chceš :P
lenul.e
hodnocení

ale tak ty ses ani nesnazil
ale docela snažil ale tys to nějak nepostřehla nebo nechtěla postřehnout protože se ti to nelíbilo

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pokud si padnou do oka tak je docela pravděpodobné, že to dopadne jak píšeš. Ve tvém mladém věku je, myslím, na opravdu vážnou známost na celý život ještě brzo. Tohle není situace, ktero by ti asi někdo záviděl. Pokud nemáš v přítele důvěru a žárlivost je opravdu veliká, bude lepší se vydat jinou cestou. Vím, lehko se to píše ale je to opravdu leší než mít neklid na duši.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
lenul.e Souhlasim co piše-SPIDER.Jsi ještě mladá maž život před sebou boli *plac*to ale, lepe odejit dřív než potom litovat za chybu.Držím palečky a moc přeji ze srdíčka at to vše dobře dopadne:).SO.
lenul.e
Jasně, na známost na celý život je ještě brzo, o tomto ani nepřemýšlím, momentálně je pro mě hlavní o něj nepřít. ¨Zkusím to nějak zkousnout,ale nenapadá vás, jak se nenechat tou žárlivostí tak žrát:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]