Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se spánkem

Od: kless* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, je mi 17 a už asi 2 týdny se pokaždé probudím mezi 4-5. Nechápu čím to může být, protože s usínáním problém nemám, to začne až po tom probuzení. Trvá to třeba půl hodiny než usnu a v 6 se zase probudím. Jinak bych normálně vstával v 6:30. Nevíte co může pomoci? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

1x

Myslím, že jste jeden z těch šťastnějších, kteří dobře spí. Že půl hodiny nespíte, bych neřešil, za čas se to upraví - resp. o prázninách to bude zase úplně jinak.

hodnocení

0x
Podle orgánových hodin tradiční čínské medicíny jsou v tuto hodinu nejvíce aktivovány plíce.
Proto se dost často budí silní kuřáci,astmatici,rýma a záněty dýchacích cest.
Také je dost aktivována úzkost a strach všeobecně.

hodnocení

0x

Nemohu to najít, ale kdysi mi nějaká kamarádka poslala hodiny, jek pracují naše vnitřní orgány. Je možné, že v době, kdy se budíš, tě vlastně budí některý z orgánů. Třeba tlusté střevo a nutnost odchodu na wecko? ;) Třeba to někdo má a dá.

Našla jsem něco jiného, podobného terapie.as4u.cz/...Ale bylo to ještě jiné a vypadalo to, že to takhle funguje.

hk

Orgány to nebudou - spíše jendorázová tráva, alkohol, zásadní změna životosprávy atd...

kless*
hodnocení

No to jsem našle také, ale problém je v tom, že je mi to stalo už jednou o prázdninách a pak jsem to nějak přešel, akorát to netrvalo takhle dlouho (týden cca), takže pochybuji, že jde o nějaké onemocnění plic, navíc nekouřím vůbec a životospráva pořád stejná. Nehcápu proč to tak je...

dafina*

Zkrátka se nemůžete dočkat každého nového rána...;) Pokud Vás neprobudila žádná bolest či starost, pak jste štastný člověk.*palec*

kless*
hodnocení

Až na tu únavu je to fakt super -_-

pesk*
hodnocení

0x

mně budí ve 4 zpívající ptáci a musím jít zavřít okno ...:) ...v kolik chodíš spát? třeba ti stačí jen 7 hodin spánku a k ránu tě vzbudí "každej prd" ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]