Nejste přihlášen/a.
Zdravim, chtěl bych mít sex s kamarádkou, ale bojím se, že by to třeba prasklo a pak by se o tom všude mluvilo. Ona mi to naznačila, že bychom mohli. Obadva jsme to ještě nedělali. Myslíte že by to byl problém?
1x
Ber dokud dává. A že jste to ještě nedělali? Tak opatrně. S citem, pomaloučku a s kondomem.
Jendo, já jsem hodně natvrdlá. Jak to myslíte?
doplněno 17.05.16 18:10:
Joudic, já jsem fakt natvrdlá hodně. Ještě nechápu.
doplněno 18.05.16 07:13:
Já ale rozumím, jen mi nejde do hlavy, že takto jste schopni poradit klukovi.
Neznáme se, nevíme, kdo jsme. Co když tazatel je kluk z vaší rodiny nebo kamarádův syn? Trváte na své radě? ![]()
0x
Já bych dala přece jen jednu radu. Nenatáčejte se u toho a nedávejte to na youtube k dobru. At nejste celý život pak znechuceni, že vás druhý zklamal... Já vím, je to IN a facebook čeká na novinky, ale je to nevhodné. Takže mobily nechat v kapse. Jinak doufám že to bude z lásky, to je pak hezká vzpomínka na celý život.
doplněno 19.05.16 21:15:
A slečna snad je už přes hranici zákona.
Zdravím, pokud k něčemu dojde, tak myslete na ochranu svoji i protějšku. Je to sice kamarádka, ale znáte si opravdu dobře?
Ono platit potom za výsledek několikaminutového dobrodrožství se nevyplácí a to nejen finačně (lepší varianta), ale i zdravotně (je-li ten druhý obecní kozel či panenka veselá tam dole).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.