Nejste přihlášen/a.
Soused mi pravil, vypnuli mi satelit údajně nemám aktivovanou kartu, po tel. dotazu sděleno, od 1.4.2016 máme nový ceník, tudíž místo měsíčně 55 tvrdých českých na 70. Dodal, slušná firma předem podá zprávu o změně, kapitalistický dravec blábolky odpojí, tudíž jsem Skyling zrušil. Jaké máte zkušenosti s firmou Skyling.
Skylink zdražení avizoval dopředu a každý se mohl podle toho zařídit. Mně tedy aspoň domů přišel ten jejich časopis s tím, že budou servisní poplatek zdražovat. Vzhledem k tomu, že programy, co se u nás doma sledují, chytnu i normálně přes anténu - pozemní vysílání, tak jsem skylink zrušila a aspoň budu mít od placení servisního poplatku pokoj. Možná, že ten váš kamarád jen něco ve své poště přehlédl, a proto nyní na Skylink nadává. Každý letáky nečte a hned je vyhazuje.
Skylink o změně informoval podle mě dostatečně.
I když se mi to zdražování nelíbí, lepší alternativa zatím není. Skylink tím chce dosáhnout toho, aby si lidi koupili aspoň nějaký ten placený balíček - rozdíl mezi servisním poplatkem a nejlevnějším balíčkem je už docela malý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.