Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit s dvěmi otázkami. Neříkám, že mi úplně znemožňují sexuální život, ale jsou nepříjemné.
Začal bych asi tou horší, která mi vadí ze všeho nejvíc. Při erekci nemůžu úplně přehrnout předkožku. V neztopořeném stavu, bez probému.
A druhá věc je, že nemohu dosáhnout výstřiku. Ejakulát pouze vyteče. Hledal jsem po fórech, ale nenašel jsem žádnou odpověď, která by mi pořádně zodpověděla mou otázku, tak to zkouším tady.
Děkuji.
Ahoj hochu.
Všichni zúčastnění mají svým způsobem v něčem pravdu. Jestli to mají z osobní zkušenosti, nebo někde nějak načtené už není důležité.
Měli jsme v sobotu na podobné téma debatu s kámošema. Padaly různé informace. Třeba, v rodině jsou 3 chlapi a každej měl v jiným věku potíže s předkožkou. Žádnýmu to nešlo pohodlně přetahovat a cvičení od mala s tím nepomohlo. Tak jim to časem všem fikli a mají klid. Další informace byla, že v klidu samozřejmě přetahovat lze a při stopoření už vůbec ne. Ale, při zasunutí při aktu se to přehrnulo skoro samo a bez bolesti. Do ochabnutí nebyl žádný problém. A k nějakému sevření nedošlo ani náhodou. Pod bambulí to prostě nestačí. Muselo by to být u kořene, aby z pérka nemohla odejít natlačená krev. Pokud se nechceš nechat řezat, nebo se bojíš(než se nakonec rozhodneš), začni si skotačení zásunem a až potom orálkem. Pokud nemáš dostatečný tlak pro výstřik, dopostav si ho už přetaženýho a pořádně si ho nahoň a pokus se to vystříknutí oddálit co nejdýl a jakoby si to natlakovat. V nejlepším to pusť. Pak nám napiš, jestli tohle řešení mělo nějaký úspěch.
Je potřeba navštívit urologa a ten vám poradí nejvhodnější léčbu. Nemusí jít rovnou o obřízku.Více vám řekne neurolog.Znám chlapce který podstoupil v 18.letech obřízku a je v pohodě.Objednal se na vyšetření a byl mu doporučen tento zákrok.Po operaci (Obřízky) šel druhý den z nemocnice domů.Pak jen na kontrolu na neurolog.Jinak ve všem poradi neurolog.
Dobrý den, pokud je to tak, jak popisujete, tak bych chirurgický zákrok (který je jinak doporučován) ani nenavrhoval. Zkuste trénovat ve vaně, kdy je kůže uvolněná, přetahujte a pokoušejte se o erekci - a ono to časem povolí, Pokud jde o druhý problém, tak tam si nejsem jistý, jestli to tak prostě někdo nemá či nejde jen o menší vzrušivost. Třeba se i toto zlepší, až bude i řádně přetaženo při erekci. Zdravím!
doplněno 16.05.16 19:18:jenda2 - nestrašte. Co jde tam, tak musí jít i zpět. Nebo to půjde, až erekce pomine, protože tam tazatel problém nemá - proto je zbytečná návštěva chirurgie.
doplněno 16.05.16 19:37:martinaa - máte vlastní penis nebo jen načteno .
Ve vaně se mu to může podařit ale může zůstat v provedení kabriolet. Zpět to nepůjde a pofrčí do špitálu hned.
Zdravím, zúžená předkožka se přetahováním řeší u dětí, nikoli u dospělých. Některé děti nemohou přetáhnout odmala, pak má pozvolné povolování se vaně smysl, nicméně ani to někdy nezabere a je potřeba šmiknout. U Vás, myslím, už je na přetahování pozdě. Nebojte, jedná se o malé šmiknutí a hotovo, pokud není žádný zdravotní problém.
Co se týče druhé části otázky, může to být způsobeno malou vzrušivostí, ale taky právě tou předkožkou, která trubuci prostě přiškrtí. Rozhodně zajděte k lékaři.
Ben - penis nemám , ale čas od času to řešíme ve školce. Máme info od dětských lékařů, že když to do určitého věku nejde samo - i dítěti se dokáže ztopořit, tak to jde zjistit - řeší se to chirurgicky.
Právě proto je v pokynech z nemocnice, protože se to má udělat v dětském věku.
tahle průprava je už v pokynech z porodnice, pokud si odvážíte syna. Řekl bych, že než se odhodlá jít k lékaři uplyne ještě hodně týdnů a v těch má šanci to "rozchodit" sám. Podle mě si tím prošel každý druhý a jen každý desátý musel za lékařem...
jj, ale kdyby to bylo tohle, tak to už to vyřešila jeho máma v předškolním věku a především mluví, že bez erekce to jde jedna báseň. Tedy tyhle pokyny nejsou už pro něj nevyhnutelné. Vsadil bych se, že i každý doktor by mu poradil ať se s tím zkusí poprat sám a pokud to nepůjde ať se staví na zákrok. Berme to logicky. Penis velký x mm se při erekci zvětší na 3x (?) a kůže která stačila k přetáhnutí je potřeba najednou 3x tolik. Kde se měla vzít, když do té chvíle nebyla potřeba? Prostě se vytahá používáním jako ty mnou výše zmiňované uši.
Rozhodně bych to nedral silou, ale časem a postupným namáháním. Měl jsem to samé a tuším že @ben také a oba jsme to vyřešili sami. Dokonce shodně ve vaně.
Dobrý den, já bych to pro ty čtenáře, kteří čtou rychle, upřesnil - ta vana nebyla naše společná . A pokud nemá tazatel předkožku k žaludu přirostlou nebo problém s uzdičkou, tak si sám postupně poradí. Trvá to možná déle, ale může to i bavit. Zdravím!
martino, vážně se to hlásí do školek, aby učitelky takto intimně fyzicky pomáhaly dětem...povídejte...slyším to prvně, myslela jsem, že je to věc doktorů a rodičů, protože existuje jednak cosi jako lékařské tajemství, zvláště u dětí a jednak mě udivuje co ještě všechno musí v našich školkách dělat učitelky..
Samozřejmě, hlášení z hygieny chodí do školek o infekčních nemocech, ale že i tohle?
Mno, to že máš úzkou předkožku, bych jako nějaký zásadní problém neviděl. Když jsem byl dítě, měl jsem podobný problém a tak dlouho jsem jí zkoušel přetahovat a přetahovat až předkožka jakoby v jednom místě praskla (bylo trochu krve ale nebolelo to) a od té doby po zahojení to šlo normálně. Poradím ti, co jsem dělal já. Když byl pindík v klidu, tak jsem přetáhnul a nechal ho postavit. Sice to bolelo a bylo nepříjemné, ale pravidelným cvičením se to roztáhlo (i když to trošku prasklo) Takže zkoušet trochu víc zatlačit a nebo navštívit urologa v nemocnici, který vám to nařízne a nebo si můžete nechat udělat rovnou obřízku. Sice to blbě vypadá, ale tím, že nebudete mít předkožku se vám "ošoupe" žalud a jakoby se mírně znecitliví a tím pádem při sexu vydržíte mnohem déle aniž bys ejakuloval. Ale jak říkám, stačí tu předkožku buď trénovat nebo chirurgicky naříznout. Udělají ti to ambulantně během chvilky.
No a to, že ti to nestříká je způsobeno tím, že máš prostě slabé čerpadlo, popřípadě nejsi dostatečně vzrušený a tím pádem to jen teče. Další věc je taková, že každý člověk je jinak geneticky vybaven. Někomu to stříká, jak požární hadice a někomu ukapává. S tím se smiř, nic s tím nenaděláš. Ale jak se říká, nemusí pršet, jen když kape, že jo...
Další věcí, která může způsobit "slabý odkap" je nemoc či jiná zdravotní indispozice a v neposlední řadě je to věk. Hele mě to ve dvaceti odkapávalo klidně i 3 metry a teďka v 31 jsem na tom podobně, jako ty. Holt věk nezastavíš, buď rád, že ti vůbec něco vykapává...jsou tací, kteří ho maj už jen na parádu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.