Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklina na zubu

Od: trevor* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, našel jsem si na zubu takovou jakoby prasklinu. Na obrázku to není vidět tak dobře jak při reálném pohledu. Při světle je to opravdu vidět hodně. Táhne se od vrchu až dolů. Nevíte co to může být? Děkuji

Prasklina na zubu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenda2*
hodnocení

0x

Prasklina ve sklovině. Zubař je vybaven na podobné věci.

trevor*
hodnocení

Je nutné s tím jít co nejdříve k zubaři? Nebo to nespěchá?

sebod*

tak to víš, že to nespěchá... Když půjdeš za rok, tak třeba kus zubu bude už chybět, oprava Tě bude víc stát atd...

pisalka
hodnocení

0x

A to by mne tedy také zajímalo, co s tím zubař udělá? Těchto prasklin mám odjakživa plné přední zuby :(

sebod*

mně na to dával takový jako lak :-D. Když se to nechá jen tak, tak časem může sklovina odpadnout a zub se začne kazit

trevor*
hodnocení

Řekl bych že to tam mám déle jak rok. Nějak jsem to neřešil, až teď mě to nějak zarazilo jak to šlo vidět na světle. Zkusím s tím jít co nejdříve k zubaři
doplněno 16.05.16 20:35:

Zub mě při stisknutí trošku pobolívá. Hned zítra ráno jdu k zubaři, tak snad mi to nějak spraví a bude to v pohodě :) Snad to ten zub do rána vydrží :-D Držte mi palce! *andel*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]