Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žluté nálepky od exekutora

Od: helenasouckova odpovědí: 6 změna:

Mohu strhnout z nábytku žluté nálepky od exekutora?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Na takto stručnou otázku ti odpoví jenom příslušný exekutor.

hodnocení

0x

Já bych to nedělal. Nic Vám v tom sice nebrání, ale připravte se, že za to ponesete citelné následky (maření úředního výkonu). Ty nálepky tam exekutor nenalepil pro srandu králíkům.

jenda2*
hodnocení

0x

To klidně můžete, nic vám to ale nebude platné. V případě prodeje vaší osobou to bude trestný čin, protože se dřív nebo později na to přijde.

hodnocení

0x
Co když ty nálepky sundaly děti?

hodnocení

0x

Až přijede stěhovák, nebudou vědět co mohou a když budou aktívní, vystěhují všechno. *plac*

hodnocení

0x

moje zkušenost - byl u nás exekutor a v pokoji nájemníka nic neoblepil, ale sepsal si (a vyfotil) zařízení a nálepky mi dal k tomu soupisu - jestli přijedou, budou se zřejmě řídit jen seznamem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]