Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ucpaný nos

Od: nos odpovědí: 8 změna:
Dobrý den když nemám kapky do nosu ( zapomel koupit) smrkam jak blbec do kapesniku a porad ucpanej nos , neznáte nějaké triky na uvolnění nosních cest?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pozor na kapky do nosu. Jsou vysoce návykové! Navíc, sliznice se po nich chová jinak, než zdravá. *hej*Rada od inžinýrky opravdu funguje. Stačí do umývadla napustit co nejteplejší vodu a ponořit do ní ruce a paže co nejvíce k loktům. Nos se uvolní. Tahle procedura má i dokonce jméno, ale já ho zapomněla.

doplněno 16.05.16 08:08:

Inžinýrko, děkuji. To je přesně ono a navíc, fakt to funguje. Před 3mi týdny jsem takhle řešila vnoučkův "zabetonovaný" nosík. Po ručkách v hodně teplé vodě, bylo až neuvěřitelné, co v tom malém nosíku bylo! *sok*

hodnocení

1x

Napařovat nohy po kolena a ruce po lokty. Aspoň ty nohy do lavóru s horkou vodou, a až se začnete potit, obujte teplé ponožky a do postele.

hodnocení

1x

Horký vývar, nebo česnečku ))

lucie*
hodnocení

0x

Horkou vodu a majoránkou nebo mentolem do hrnce,hlavu pod ručník a nad hrnec...a dýchat,dýchat a potom rovnou zabalit do postele.

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím.Na ucpaný nos je dobré inhalovat vařící vodu s přidáním soli.

wanesa*
hodnocení

0x

Mě pomůže jedině nosní sprej Mommox - takhle se u mě projevuje alergie.Jednou denně stačí a pomáhá to.Zkuste si dojít na alergologii a nechat si udělat testy,jestli nejste na něco alergický...Tento sprej se předepisuje nej na alergologii...

jenda2*
hodnocení

0x

Naprosto jednoduchá rada: Alpa, kterou se snažíš jednotlivě do každá nosní dírky vdechnout. Jednak likviduje viry a zabraňuje tvorbě otoků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]