Dobrý den když nemám kapky do nosu ( zapomel koupit) smrkam jak blbec do kapesniku a porad ucpanej nos , neznáte nějaké triky na uvolnění nosních cest?
Pozor na kapky do nosu. Jsou vysoce návykové! Navíc, sliznice se po nich chová jinak, než zdravá. Rada od inžinýrky opravdu funguje. Stačí do umývadla napustit co nejteplejší vodu a ponořit do ní ruce a paže co nejvíce k loktům. Nos se uvolní. Tahle procedura má i dokonce jméno, ale já ho zapomněla.
doplněno 16.05.16 08:08:
Inžinýrko, děkuji. To je přesně ono a navíc, fakt to funguje. Před 3mi týdny jsem takhle řešila vnoučkův "zabetonovaný" nosík. Po ručkách v hodně teplé vodě, bylo až neuvěřitelné, co v tom malém nosíku bylo!
Mě pomůže jedině nosní sprej Mommox - takhle se u mě projevuje alergie.Jednou denně stačí a pomáhá to.Zkuste si dojít na alergologii a nechat si udělat testy,jestli nejste na něco alergický...Tento sprej se předepisuje nej na alergologii...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.