Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Dokázal by někdo poradit jak vystěhovat-vyhodit nevěrného prolhaného manžela? Táhne se to 3 roky, po každém průšvihu sliboval jak to skončí a včera jsem je spolu viděla v autě, nic neskončilo. Jenže ho nějak nedokážu vyhodit Máme dvě děti 14 a 16 let, mám ho ráda, na druhou stranu on má rád někoho jiného. Nevím co dělat...
To je právě ten problém, jsem blbka, mám ho ráda, nedokážu mu říct sbal se a jdi, už vůbec ne požádat o rozvod.
Na to mám teď aktuálně takový pěkný citát, kde vynechám jedno slovo.
XXX lidé selhávají kvůli jednomu společnému chování: Jejich celý život je o čekání.
Vyhodit ho nemůžete, rozvést se nechcete. Pak Vám nezbyde nic jiného, než žít s nevěrným manželem a tiše vedle něho trpět a snášet mlčky to co Vám dělá. Anebo se vzepřete a dejte mu jasně najevo, že dál nehodláte snášet jak Vás podvádí atd. Buď to skončí a stojí o Vás, nebo ať si sebere saky paky a odejde sám, když si myslí, že je jinde tráva zelenější. Dejte mu jasně najevo, že mu nevěru trpět nebudete a že se nenecháte podvádět a ponižovat. On by si měl uvědomit zda má pro něho větší cenu rodina nebo milenka. Možná, že se rozvodu stejně nevyhnete, pokud se Váš manžel nevzpamatuje.
Ae Vy ho ve skutečnosti vyhodit nechcete. Jinak byste to už dávno udělala. Kdybyste to udělala hned, dnes by Vám už dávno bylo lépe. Jsou to tedy asi finance které Vás drží na uzdě, takže pokud to myslíte vážně, rozvedete se a svůj život konečně začnete řešit. Tato situace nesvědčí ani dětem a jednou podle vzoru otce a Vás se budou chovat stejně. Váš manžel to řeší už dávno - s jinými, takže o čem to vlastně několik let dumáte, když mu to tolerujete a umožnujete? Znáte tohle? Lidé si vždy k Vám dovolí jen to, co jim dovolíme, aby si dovolili.
Dobrý den, neříkejte mu nic a podejte žádost o rozvod. Říkat bude třeba potom zase on, resp. slibovat, ale Vy tentokrát neustoupíte (jako již vícekrát). Lásku si nelze vynutit a on tu Vaši nepotřebuje a neocení. S tím se musíte smířit a přestat mu dělat servis (ať to dělá ta druhá na plný úvazek). A Váš život nekončí. Zdravím!
Jednoduše. Postavit mu kufry za dveře a vyměnit zámek, na kufry položit žádost o rozvod. Pokud na to nemáte koule, bohužel, sám od sebe neodejde od plného servisu.
Ale to já moc dobře vím. Ovšem manžela by to probralo z přesvědčení, že žije s chudinkou, která mu všechno toleruje a on si může dělat co chce. Navíc, půlka vyhozených lidí nemá na to, aby se domáhali vstupu do bytu, a vyklidí pole. Slova kamaráda - policisty.
Martino. Radíte nesmysly. Postavit kufry za dveře a vyměnit zámek sice můžete, ale pustit ho do bytu MUSÍTE.
to doplněno.
Může být ale musíme předpokládat, že tazatelka je výhradním vlastníkem obydlí...jinak je to nonsens...A to nezmiňuji možný nežádoucí efekt, že se vážně ten týpek nevrátí a to si tazatelka v podstatě nepřeje :D
Ona vlastně možná ani nemusí být výhradním vlastníkem ono možná postačí, že je tam ten výlupek trvale bytem.
Váš příběh mě připomíná story ,,Dáda&Felix,,.
Kde chlap slibuje a opět podlehne. Táhne se to také pár let.
Vy máte jedno plus, že Vás nikdo netahá po Blesku, ale na druhou stranu nemáte kožich za 100 000 na usmířenou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.