Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuří oko

Od: dagmar* odpovědí: 8 změna:
Již delší dobu mně trápí kuří oka na malíčcích, a to jak tvrdá na kloubech, tak i na vnitřní straně. Obojí je nepříjemné a při chůzi bolestivé. Náplasti nepomohly, co s tím?
doplněno 14.05.16 07:59: Kuří oko na vnitřní straně vypadá takto, když jsem ho chtěla opatrně seříznout, dost to bolelo, takže ho nikdy nedokážu dát pryč celé.

Kuří oko

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

1x

To je divné, že na obou stranách malíčku.

Když nepomohly náplastě, tak jak zde někdo radí, dojít na pedikůru.

Já bych doporučila se také zaměřit, jaké boty vlastně nosíte. Pokud je nestřídáte a stále v nich chodíte, nejsou zřejmě vhodné na Vaši nohu.

Dále bych Vám doporučila, abyste navštívila podologa, lékaře na podologii.

Možná máte špatně formovanou nohu, špatně chodíte, přetěžujete určité části spodních končetin a vznikají otlaky, mozole a kuří oka.

Měla byste zamezit původním příčinám vzniku k. ok.

Odstranění ok je již jenom léčba následků, důležité je, aby nevznikaly.

dafina*

Ano, když není příčina, není ani následků.

hk
hodnocení

0x

Jděte k lékaři. Na to snad přijdete sama, ne?

hodnocení

0x

Nechat si je na chirurgii vyříznout. A nosit kvalitní, vzdušnou a hlavně pohodlnou obuv, aby nedocházelo k otlakům.

hodnocení

0x

Možná by stačilo zajít na pedikůru. Já chodím pravidelně a mám od kuřích ok už pokoj.

em®
hodnocení

0x

Kupte si v lékárně Kolodium forte za 90 Kč, je to roztok určený na kuří oka a zabírá. Náplati jsou slabé a špatně drží.

hodnocení

0x

Já si myslím, že byste měla zajít k pedikerce. Ostříhá vám nehty, odrbe nadbytečnou, ztvrdlou kůži a poradí, co s tím. O nohách ví všechno, protože všechno už viděla.

libaj
hodnocení

0x
Jediné řešení je to opatrně celé seříznout malým ostrým skalpelem. Mají je ve zdravotnických potřebách, stejně jako dezinfekční prostředky a náplasti na ošetřené místo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kolodium forte
Otázky na téma kuří oko

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]