Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu být těhotná?

Od: sendynka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,s přítelem jsem spala bez kondomu a neberu ani žádně prášky.Trochu jsme se napili a najednou to přišlo.Problém je že druhý den jsem si nic nepamatovala.Tvrdí mi že se do mě neudělal.Další den jsem sním spala znova bez jakékoli ochrany.Zdálo se mi že i když se do mě neudělal vytejka znej jakasi tekutina.Myslíte si že jsem těhotná?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

1x

Tak teď asi budu trochu nepříjemná, i když to tady na poradně nemám vůbec ve zvyku. A chápu, že někdy se může stát, že člověk se neudrží a na různá opatření a dobré rady zapomene...ale děvče, jestli jsi dost stará na to, abys s někým měla styk, tak snad taky víš, že k otěhotnění není potřeba, aby "se do tebe chlap udělal". Stačí kapičky v průběhu styku a může být vymalováno... nemluvě o různých jiných rizicích. Test si udělej i v případě, že bys dostala menstruaci, protože někdy se menzes objeví i při těhotenství. A příště se chraň.

hodnocení

1x
STAČÍ KAPAKA A JSI MATKA. :)

amlim*
hodnocení

0x

Můžeš a nemusíš být,někomu stačí málo,to poznáš když nedostaneš menzes,pak si udělej test ,ale příště,*bzum*oba se chraňte.Nechráněný sex je velmi riskantní,nejen kvůli otěhotnění..Hodně lásky!*srdce*

hodnocení

0x

Děvčátko, máš rozum? Samozřejmě že můžeš být těhotná. Počkej do termínu menstruace. Když se nedostaví, počkej ještě týden a pak si kup gravitest. A do té doby se chraň.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]