Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvod-musi to byt?

Od: piko* odpovědí: 6 změna:

Jsem zenaty 5 let,se zenou jsem uz ale let 6.Cely nas spolecny zivot vsak pracuji v zahranici jako lodnik na ricnich lodich.Zhruba pred pul rokem si manzelka nasla pritele a plne se mu venuje.Dokonce i za cenu zanedbavani rodiny.Mame dve deti,syna jehoz ma zena z prvniho vztahu 11 let a dceru jiz mam spolecne-3 leta.

Samozrejme ze deti vnimaji nasi situaci po svem a vzhledem k skutecnosto,ze jiz 3 mesice bydlime oddelene i citlive.Syn se velmi zhorsil ve sle a dcera,jez pred dvemy lety krasne mluvila a byla celkem klidne dite,se v soucasnosti pomocuje ,prestala mluvit a je velmi nedutkliva.

Neustale pres vikendy hlida dceru sestrenice a syn radeji zvolil uteky k babicce.Jiz jsem i podal zadost na rozvod,ale vcera jsem ho stahl.Ani nevim proc jsem to udelal.Myslim ze ji jeste asi trosku miluji,ale kdyz zjistila,ze bychom zase mohli byt spolu ji opet narostl hrebinek.

Zacala me uplne ignorovat a neodpovida na sms,mejly a nebere mi telefony,coz je vzhledem k tomu,ze jsem momentalne opet pracovne mimo republiku nemile.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Dle mého názoru, se kterým samozřejmě nemusíte souhlasit, bylo Vaší první chybou už to, že jste se při svém zaměstnání oženil. Ovšem z Vaší situace už prakticky nevidím žádné východisko; nepředpokládám, že chcete změnit zaměstnání a vrátit se domů, kde Vás Vaše paní původně potřebovala mít. Domnívám se, že jste jí už v současné době naprosto lhostejný (což je výrazně horší, než kdyby Vás nenáviděla) a rozvod je nevyhnutelný. Zkuste se ještě poradit s psychologem. Přeji hodně zdaru
sekac
myslím si že když změníte zaměstnání tak se vše dá do pořádku.toto není zaměstnání pro ženaté s rodinou.nemyslím to zle..ale žena i děti strádají.
hannah*
Já naopak znám rodinu, kde jsou dvě děti a jejich otec je námořník. Je tak cca dva měsíce doma a tři měsíce pryč a funguje jim to. jeho žena je velmi samostatná, za jeho nepřítomnosti si vyřídí a spraví ledacos sama a ví, že jakmile bude ten její doma, rozhodně ji nebude zanedbávat a už vůbec ne děti, kterým je při svých pobytech doma tím nejlepším tátou. Ale uznávám, že najít dobrou ženu pro námořníka je těžké, měl jste si dobře rozvážit, čeho je Vaše partnerka schopná, pro mne by určitým znakem, že leccos nevydrží bylo už to, že má syna z předchozího vztahu... Jak ten vztah skončil? Bohužel si myslím, stejně jako al bunda, že jste jí již lhostejný, protože se naplno věnuje novému partnerovi. Ale pokud popisujete, že se kvůli němu nevěnuje ani svým dětem, které permanentně hlídá někdo jiný, tak si o ní myslím své. Tohle by asi zralá žena neměla a nemůžu si pomoct, až se Vaše partnerka za čas nabaží tohoto vztahu, který si ani neumí správně časově"dávkovat"a požírá jí to veškeré její bytí, tak se rozejde i stímto partnerem a najde si zase jiného a zas... a to tak dlouho, než si uvědomí, že žádný ideální princ na bílém koni neexistuje. Já Vám spíš přeju, abyste našel lepší ženu, víc do nepohody, ale co se týče dětí, je to těžké, ty tím nevyrovnaným vztahem budou asi trpět nejvíc.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky já si myslím že jsi udělal velkou chyby že jsi to stáhnul, už nikdy se ti nepodaří svázat nit co se přetrhla,vim je to bolesné nenech si na sebe házat špínu bud muž píšeš že ona měla z prvního manželstvý dítě, ona si v první řadě měla uvědomit co asi prožila v prvním tak se měla k tobě chovat myslím z úctou měla si tě vážit že jsi si ji vzal,měli jste se domlivyt spolu nejdřív na na pravydlech, ale ona si měla uvědomit že ty težko vyděláváš peníze a v dnešní době to není lechké o praci příjdeš hned,ale to všechno je její povaha stím nic nenaděláš jesli bude chtít odejde, já ti radím jsi mladý najdeš ještě štěstí, vím jo to bolesné méš dítě ale nejde to jinak nenech po sobě šlapat, myslím že máš také svojí čest, přejí ti mnoho štestí v životě.SOLEROVA.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Rozvod-jediné řešení...nepomůže ani změna zaměstnání či nějaké domluvy atd.Je vidět,že žena je silně zamilovaná do jiného a nemá zájem na pevném manželském svazku.Nejhorší je na těchto případech,že malé děti,které jsou velmi vnímavé to odnášejí svojí psychikou.:(
sougirl*

Já bych asi začala přemýšlet,jestli je pro mě tohle zaměstnání víc než rodina...

Stáhla bych žádost taky.

Ani ne kvůli nevěrné manželce jako pro děti...

Ty Vás nejvíc potřebují...ty teď nejvíc strádají...

Ona žena někdy potřebuje taky cítit blízkost milovaného muže a myslím,že starat se o dvě děti a nemít Vás u sebe,bylo taky těžké...

Možná se ještě vrátí,ale neodpovídat na kontakty,když máte společně rodinu,je trochu dětinské...

Vártila bych...kvůli dětem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]