Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vážně se mi při intoxikaci zastavovalo srdce?

Od: tojehusty odpovědí: 20 změna:

Ahoj

V pátek jsem si vzal dvě semínka jedné rostliny a pak po asi 10 minutách si řekl "hmm dám si ještě jedno" :-D
Po asi půl hodině na mě padla unava a probudil se někdy v noci a nevěděl která bije :) ztratil jsem pojem o čase,dávali milionáže a bylo to snad nekonečný :-D jednou tam byla jako soutěžící ženská pak chlap a pak zase ta první ženská což jsem dosti nechápal,bylo to jakoby se vrátil čas

Byl jsem těžce v háji chvíli vysokej tep chvíli žádnej!? A to jsem byl už pos****j a bál se o život srdce fakt stálo puls jsem nenahlatal ani jsem necítil srdce na hrudi,a pak takový vzdychnutí a zase jelo a tak několikrát dokola,bylo těžké přemáhat myšlenky a myslet na dobré věci a né na to že budu mít zástavu

Pak jsem zkončil na záchodě kde jsem se válel možná nějakou nebo pár hodin?Nevím a to jsem se už fakt bál o život takovej pocit jako když zardžíte dech a stálo srdce a nemužete se nadechnout a nadechnete se až na poslední chvíli kdy už to fakt nevydržíte a už jsem chtěl volat záchranku jenže telefon byl v obýváku a já se nemohl hnout,byl jsem těžce na sr**ky

Po nějaké době přišlo zvracení a zase se válel a bál o život asi po hodně nebo hodinách to už trochu odeznělo tak jsem po čtyřech lezl do obýváku na postel a usnul

Ráno jsem se probudil asi v 7h a celkem v pohodě najedl se a ještě ten celý den jsem měl občas takovou divnou pachut v puse a občas přeskočilo srdce nebo co

Jinak beru Sectral na srdce mel jsem arytmii a vysoký tlak myslíte že se to srdce fakt zastavovalo?Nebo jsem to tak jen vnímal?

Chtěl bych to zkusit ještě ale s menší dávkou :)

Děkuji za názory

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Takového blba aby jeden pohledal *zed*

72mona3*
hodnocení

2x
Co na tom prožitku bylo tak skvělé, že to chcete podstoupit znovu? Ty blitky? *zed*

dam®
hodnocení

2x

Ahoj, nechci řešit tvou nemoc, vysoký nebo nízký tlak, to, že chceš být v rauši, ale měl by sis uvědomit, že jedna zástava srdce bez pomoci jiných ti pomůže maximálně k cestě komínem a vše čeho jsi doposud dosáhl skončí popelem. Mám v sobě zakódované, že rodiče nemají přežívat sve děti. Není nic brutálnějšího než jít na pohřeb svému dítěti.

tojehusty
No všechny věci mám vyřešené, respektive nemám co řešit a jsem normální slušnej člověk co chodí do práce a vše kolem si platí a půjčky nemám
Je fakt že jsem nezažil dětství a lásku a k sobě jsem se nechoval hezky :( tak to asi ve mě přetrvává a čas od času se musím nějak "uvolnit" navíc jsem se bohužel ještě nedozvěděl jestli to byly fakt zástavy nebo ne :(
martinaa*

To se ani nedozvíš, protože v tu dobu s tebou nebyl doktor. Takhle zpětně ti to ani lékař na 100% neřekne, co to vlastně bylo. Může ti třeba natočit ekg, jestli to nebyl infarkt apod, ale to je tak všechno. Uvolnit se dá i jinak, než takovým svinstvem. Normální člověk byměl pochopit, že příště už nemusí mít takový štěstí.

culdabulda1*
hodnocení

1x

- pokud berete nějaký lék na srdce, tak co blbnete s nějakou drogou? - nezkoušela bych to ani s nižší dávkou, evidentně Vám to dobře nedělá - a asi bych to nezkoušela, i kdybych měla srdce zdravé - ale nakonec - Vaše volba.

majsterjoe*
hodnocení

1x

Náhodou takové věci jsou celkem fajn. Tedy nemyslím ty zdravotní komplikace, myslím právě takové experimenty se svým já. Nicméně zlela vyloučené by to mělo být pro lidi fyzicky nebo psychicky nemocné. Tohle je vyloženě hazard se svým životem.

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj.

Není to hustý. Chováš se jako BLB. Měl by jsi si dát do pořádku své věci, protože až exneš, tak aby s tebou bylo co nejmíň práce. Taky by jsi měl podrobně popsat, co jsi tím vlastně sledoval. Aby vyšetřovatelé měli jednodušší práci. Jasný?

hodnocení

1x

vezmi si toho radeji více at se nemusis trapit na tom svete a obtezovat svoje blizke.haleluja vole.

Hanys, ten závěr je úžasný! Fakt úžasný! *palec*

kr
hodnocení

0x

ne, měl jsi haldy, ale už ty rajčatový semínka nejez

dadvos
hodnocení

0x
Jestli nechceš, aby jsi příště zaklepal bačkorama, tak už to nezkoušej!
Hazarduješ se životem! Zřejmě sis vzal nějakej dost tvrdej matroš!
tojehusty
hodnocení

Ale na netu lidi píšou že si berou i 8 já měl 3 tak bych zkusil jedno :) ale fakt to s tim srdcem byla halda?Jestli jo tak docela reálná bych řekl :)

fjbjz
hodnocení

0x
Jestli mate normálně takové arytmie, ze na ne musíte brát léky, tak nejste normální, když chcete experimentovat s drogou, která vám arytmie způsobuje. Asi chcete zemřít mladý, jinak si to neumím vysvětlit.
tojehusty
hodnocení

No měl jsem paroxysmalni supraventrikularni tachykardie a byl s tím 5 dní v nemocnici kde mi na to dali léky a i na vysoký tlak ale už je to přes rok tak to by už mělo být dobrý ne?Ikdyž léky beru pořád nevím právě jestli je to zastavování u drog normální nebo jen halda :)

martinaa*

Pokud máš potíže se srdcem, tak nějakými prášky se to nevyléčí, ty je potlačí problémy. Léky na tlak a arytmii se berou většinou po zbytek života.

Příště nedělej takový hovadiny, normální to fakt není. Na problémy se srdcem brát nějaký svinstvo, abys byl hustej... no, koneckonců, tvoje věc.

hodnocení

0x

To jako myslíš, že Ti lékař předepisuji léky, na již zdravé srdce, z nudy? Tak ho asi zdravé nemáš, když musíš brát léky! Nezlob ser na mně, ale když jsem Tvou otázku četla, napadlo mně okamžitě jediné - MAGOR! Jak při Tvých potížích se srdcem, braní léků, Tvé zkušenosti se semínky, se můžeš znovu zajímat o to, vyzkoušet ještě menší dávku? Copak nemáš alespoň pud sebezáchovy, když jsi už přišel o rozum? Ať jsi měl dětství sebehorší, a to mi je líto, tak tohle Ti lásku nevrátí, tu hledej v sobě a v jiných lidech. Hledej, a nezobej jak pominutá slepice!

tojehusty
hodnocení

Já vím jsem kr***n :( ...

zakuj
Havajska ruze dokaze pekny divy co? :-D

plavest*
hodnocení

0x

Já bych ti udělila Darwinovu cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]