Nejste přihlášen/a.
Ahoj
V pátek jsem si vzal dvě semínka jedné rostliny a pak po asi 10 minutách si řekl "hmm dám si ještě jedno"
Po asi půl hodině na mě padla unava a probudil se někdy v noci a nevěděl která bije ztratil jsem pojem o čase,dávali milionáže a bylo to snad nekonečný
jednou tam byla jako soutěžící ženská pak chlap a pak zase ta první ženská což jsem dosti nechápal,bylo to jakoby se vrátil čas
Byl jsem těžce v háji chvíli vysokej tep chvíli žádnej!? A to jsem byl už pos****j a bál se o život srdce fakt stálo puls jsem nenahlatal ani jsem necítil srdce na hrudi,a pak takový vzdychnutí a zase jelo a tak několikrát dokola,bylo těžké přemáhat myšlenky a myslet na dobré věci a né na to že budu mít zástavu
Pak jsem zkončil na záchodě kde jsem se válel možná nějakou nebo pár hodin?Nevím a to jsem se už fakt bál o život takovej pocit jako když zardžíte dech a stálo srdce a nemužete se nadechnout a nadechnete se až na poslední chvíli kdy už to fakt nevydržíte a už jsem chtěl volat záchranku jenže telefon byl v obýváku a já se nemohl hnout,byl jsem těžce na sr**ky
Po nějaké době přišlo zvracení a zase se válel a bál o život asi po hodně nebo hodinách to už trochu odeznělo tak jsem po čtyřech lezl do obýváku na postel a usnul
Ráno jsem se probudil asi v 7h a celkem v pohodě najedl se a ještě ten celý den jsem měl občas takovou divnou pachut v puse a občas přeskočilo srdce nebo co
Jinak beru Sectral na srdce mel jsem arytmii a vysoký tlak myslíte že se to srdce fakt zastavovalo?Nebo jsem to tak jen vnímal?
Chtěl bych to zkusit ještě ale s menší dávkou
Děkuji za názory
Ahoj, nechci řešit tvou nemoc, vysoký nebo nízký tlak, to, že chceš být v rauši, ale měl by sis uvědomit, že jedna zástava srdce bez pomoci jiných ti pomůže maximálně k cestě komínem a vše čeho jsi doposud dosáhl skončí popelem. Mám v sobě zakódované, že rodiče nemají přežívat sve děti. Není nic brutálnějšího než jít na pohřeb svému dítěti.
To se ani nedozvíš, protože v tu dobu s tebou nebyl doktor. Takhle zpětně ti to ani lékař na 100% neřekne, co to vlastně bylo. Může ti třeba natočit ekg, jestli to nebyl infarkt apod, ale to je tak všechno. Uvolnit se dá i jinak, než takovým svinstvem. Normální člověk byměl pochopit, že příště už nemusí mít takový štěstí.
No měl jsem paroxysmalni supraventrikularni tachykardie a byl s tím 5 dní v nemocnici kde mi na to dali léky a i na vysoký tlak ale už je to přes rok tak to by už mělo být dobrý ne?Ikdyž léky beru pořád nevím právě jestli je to zastavování u drog normální nebo jen halda
To jako myslíš, že Ti lékař předepisuji léky, na již zdravé srdce, z nudy? Tak ho asi zdravé nemáš, když musíš brát léky! Nezlob ser na mně, ale když jsem Tvou otázku četla, napadlo mně okamžitě jediné - MAGOR! Jak při Tvých potížích se srdcem, braní léků, Tvé zkušenosti se semínky, se můžeš znovu zajímat o to, vyzkoušet ještě menší dávku? Copak nemáš alespoň pud sebezáchovy, když jsi už přišel o rozum? Ať jsi měl dětství sebehorší, a to mi je líto, tak tohle Ti lásku nevrátí, tu hledej v sobě a v jiných lidech. Hledej, a nezobej jak pominutá slepice!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.