Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praskajici kondomy

Od: kvetk odpovědí: 8 změna:

stava se vam casto, ze kondom praskne? nam docela casto, a to uz pri samotnem nasazovani. zacinam se ted hodne bat, prasknuti pri styku. Pouzivame Durex, coz me prijde jako dost kvalitni znacka. znate nejake kondomy, ktere jsou opravdu pevne a kvalitni? na latex alergii nemame.

doplněno 08.05.16 19:58:

me zase prijde ze praskne uplne snadno. pritel si ho nasazoval, a jak roloval dolu, tak na strane prasknul. a stary urcite nebyl.

diky za vsechny vase reakce

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neposkodi je pri manipulaci nehet?

hk
hodnocení

1x

Mně zas přijde, že je problém kondom protrhnout i když chci. Nechápu, že někomu praskne sám od sebe. Ohledně značky si myslím, že Durex je jen drahý, nic víc - tedy pokud nechcete extra tenký. Jinak mi přijde dobré cokoliv. I ten z Lidlu.

fik
hodnocení

0x

To musely bejt starý,mě se to jednou taky stalo a když jsme se podívali na krabičku,tak byla 4 roky prošlá a taky to prasklo hnedka při nasazování. Změň místo kde to kupuješ,asi se jim to tam válí pěkně dlouho a na nějakou dobu použitelnosti z vysoka **

Časem bych to řešil nějak jinak,platit kondomy to už je skoro jak platit cigarety

vel
hodnocení

0x
Máte správnou velikost? Jsou ruzne velikosti

alesak*
hodnocení

0x
Já kupuji velká balení (12ks v krabičce) v Lidlu u pokladny, mají i více druhů a jsem maximálně spokojen. Stojí neuvěřitelných 40kč a jsou bezva, s vroubky jsou má nejoblíbenější a nepraskl nikdy a ten můj malý taky zrovna není:). Na durex jsem se vykašlal už dávno, strašně malý, nepohodlný a drahý. Klidně i 100kč za 3ks. Zkuste ten Lidl...doporučujeme:)

hodnocení

0x
Zkus jiné značky, kde za stejnou věc neplatíš příplatek kvůli logu výrobce. Mě nikdy nepraskl - primerosy, pepino apod. Jinak na krabce musí být expirace...

hodnocení

0x
Jediné co mě napadá je suché tření :) zkuste lubrikant. A jestli praská už při nasazování, nasazujete asi špatně.
fik

To nechápu co by s tím musel dělat,aby nový kondom protrhl při nasazování. Jak už jsem psal výše,prošlé balení,měl jsem to samý,že se to snadno roztrhlo už při nasazování,to je z materiálu který věkem nejspíš hodně stárne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]