Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí,strach z nemoci

Od: nick11 odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,poslední dobou se mi zdá že jsem začel z ničeho nic hubnout. Váhu mám furt stejnou ale třeba na rukách,na těle atd.. Měl jsem krev v moči tak jsem šel za 14 dní znova na testy a to už bylo dobrý.. Zhruba před necelým rokem mi začalo bolet v oblasti jater.. Doktor mi udělat krevní obraz,rengen, Sono a vsechno v pořádku..Občas mi svedí celý tělo ale mám dost alergie na prach kočky a nové i trochu na psa (máme ho doma). Taky jsme se bál jestli jsem se nemohl nakazit hiv, nebo nějaká rakovina nebo tak.. Žádný noční pocení,průjmy, teploty atd jsem neměl.. Za celej rok jsem byl nemocnej jen Jendou.. Poslední dobou jsme dost ve stresu škola a kvůli tomu že se bojím že jsme nějak nemocnej.. Ještě k tomu jak jsme začel hubnout, občas mi trochu Brní na nohou a nebo se mi udělají taková jakoby vyrážka na hrudi (jen prostě červeny skvrny) ale do spíše když se spotim nebo ve sprše).Do pár minut zmizí. Myslíte že by to mohlo být vážný? Děkuji za odpovědi..

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Ne, vážné to není. Kdyby to bylo vážné, sám jistě půjdete znovu k lékaři.

nick11
hodnocení

Právě že jsme tam byl před týdnem a nic mi nenašli.

nick11
hodnocení

ps.zapoměl jsem napsat věk je mi 16.

hodnocení

0x
Zkus pit minerálku Magnesii. Obsahuje hořčík. Působí proti brnění a tikům. Hořčík je také dobrý na nervy.
nick11
hodnocení

Tu piju každou chvily.. Bral jsem i tyrozpuštěcí do vody jelikož mám touretův syndrom tam jsme je měl předepsany od psychologa.

hk
hodnocení

0x

Co třeba tráva, cigarety...

nick11
07.05.16 20:31
hodnocení

Nekouřím

hk
hodnocení

0x

No a ten váš touretův syndrom řešíte s praktickým lékařem či neurologem ve spojitosti s brněním nohy?

nick11
hodnocení

To mi začalo brnet tak před 3-4 dny.. Takže jsem to zatím s doktorem neřešil..

uska*
hodnocení

0x

Přestaň se pozorovat a užívej si života. To co popisuješ máme všichni. Když se spotíš a navíc k tomu máš třeba nevhodné prádlo, tak se osype každý. No a co? Bude konec světa? Nebylo by na škodu znovu navštívit psychologa. Tvé nemoci jsou v hlavě.

Lékař ti nic nenašel a pokud jej budeš nadále prudit s prkotinama, tak až vážně onemocníš, nikdo ti nebude věřit. Nemáš lepší zábavu než zkoumat svá bebinka?

hk

Máte určtě pravdu, touretův syndrom mluví za vše. OCD bohužel funguje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]