Bydlím v paneláku,a v dětství jsem měl nejlepší kámošku nazyvejme ji Katarina,která bydlela ve stejném vchodě.Trávili jsme spolu plno času ale před 4 lety jsme se prostě přestali bavit.Každý si našel jiné kamarády.O letních prázdninách jsem napsal katarině,jestli se mnou půjde ven,že už jsme spolu nebyli dlouho a bylo by to fajn.Trošku se vymlouvala,že neví jestli má čas ale nakonec kývla.Ten den,na který jsme se domluvili ale napsala na Facebook"jde někdo ven?" a když jsme ji napsal"vždyť jsme se domluvili že pujdem spolu ne?" tak mi řekla že už předtím jsme si nerozuměli (což je pravda ale neviděli jsme se vlastně 4 roky.Určitě by jsme našli téma). Tohle jsem ji napsal a na to už neodpověděla.Od tě doby ji ignoruju a nezdravím,ani ona mě,asi je s tím spokojená.Ale já ne,asi 1x za měsíc se mi o ní zda,jak jsme spolu chodili ven a je mi to strašně líto že už se nevidame .Já nevím,strašně mi chybí ale mám se jí vnucovat?Mám chuť zeptat se jí znova ale nevím :/ Pamatuju si jak jsem na ni vždy čekal před školkou,až bude končit aby jsme mohli jít ven,pamatuju si jak jsme spolu vyrůstali,pamatuju si jak jsme si "vařili" jídlo z listů a různých bobulí a pak to hodnotili.Takový předchůdce pořadu prostřena a na tohle mám teď Zapomenout a jít dál?
Zdravím. Tak to bohužel bývá, řada dětských přátelství nepřežije do dospělosti. Kdyby stála o kontakt, nebude se vymlouvat. Je to jasný signál "nemám zájem", tak se nevnucuj, to přece nemáš zapotřebí.
Měla jsem na střední kamarádku, nedaly jsme bez sebe ani ránu. Jednoho dne jsem přišla do školy a v lavici jsem byla sama, "přebrala" mi ji jiná spolužačka, co jí o mě nevykládala bůhvíco. Nikdy jsem se nedozvěděla, co se tehdy stalo, a dnes už ani moc nemám zájem. Na ulici se pozdravíme, prohodíme pár slov, ale to je tak všechno.
Máte plno hezkých vzpomínek tak si je nekažte. Nevnucujte se, ona už je někdo jiný a žijte si svůj život. Lidé se holt mění a už to není ta nejlepší kámoška jakou byla před lety. Málokterá přátelství vydrží opravdu celý život.
Určitě to ještě jednou zkus...je to už půl roku, třeba se něco změnilo...život je krátký na to aby se spolu lidi zbytečně nebavili...řekni jí nebo napiš upřímně všechno, co máš na srdci a uvidíš, pokud ani pak nebude chtít, tak aspoň uvidíš že to nemá smysl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.