Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolena u moře

Od: senator90* odpovědí: 8 změna:
Dobry den, predem se omlouvam za diakritiku, jsem na telefonu.
Mame problem, pred 2 mesici jsem koupil zajezd do chorvatska pro 4 osoby a spolu s pritelkyni jsme se rozhodli vzit jeji sestru s pritelem Ondrou. Vsichni uz mame sbaleno a zarizenou dovolenou mesic dopredu,.. Minuly tyden si ale ondra zlomil nohu, a doktori maji podezreni na trombozu,... Mame odjizdet 14. Kvetna. Ondra jde v utery na kontrolu a bude mmit urcite sadru na mesic a vice,.. Nedostal vubec vychazky.
Tak co ted? Muze doktorovi nahlasit misto leceni v chorvatsku nebo co,.. Nerad bych aby se zkazila cela dovolena kvuli tomuhle.. Co mame delat? Rikal, ze mu je to jedno ze by jel i se sadrou klidne ze se tesi,.. Vsichni jsme z toho ted trochu smutni, poradte prosim kdo ma s timhle zkusenosti, nebo kdo aspon vi jak to \ ejak\ zaridit. Dekuji mockrat. Martin

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zezue
hodnocení

3x

Tak to je extrémně špatný nápad! V letadle, autě i autobuse by byla VELMI vysoká pravděpodobnost, že trombózu dostane a nevím, jestli jste si o ní něco četl, ale normálně se na ni umírá, pokud se sraženina dostane do plic apod. Takže ať o tom ani neuvažuje (no, on by mu to doktor stejně nenapsal).

asd1
hodnocení

3x

Zdravi je prednejsi. Presunout termin, nahradnik nebo obetovat tech par penez za storno... Tromboza je na tohle prilis velky risk, nedoporucuju jet.

slzicka*
hodnocení

2x

Dobrý den, já se obávám, že nemocenskou v Chorvatsku mu neunají:( Znám člověka, který ji jednou dostal na Slovensko, ale to proto, že bydlí kousek od hranic a na Slovensku má chatu, tak mu to tam lékař napsal.

Jedině nemocenskou přerušit, vzít si dovolenou a pak zase jít na nemocenskou. Pozor pokud je pojištěný proti úrazu, tím přerušením by se mu mohlo krátit pojistné plnění.

Další vec je cesta, noha v sádře, má být zvedlá, ta cesta autem pro něj bude peklo, a to nezmiňuji ani tu trombozu. Další věc je případné horko v Chorvatsku, v létě je sádra velice nepříjemná a svědí:( :( :(

Poptejte se v cestovce, zda vám nevymění termín, kvalitní cestovky bývají v tomto ochotné.

eulalie*
hodnocení

2x

Ze zdravotních důvodů - hrozící tromboza - je cesta do Chorvatska pro zraněného naprosto vyloučená. I když se vám zdá, že přeháním, tak by cestu se sádrou nemusel klidně i přežít! Nemůže jet místo něho někdo jiný?

senator90*
hodnocení

Toho jsem se bal, dekuji slzicko, :-/

hodnocení

0x
To urcite ne. Se sadrou sedet v aute hodne hodin bude utrpeni. Pak divat se jen na vas jak si uzivate , ktomu vas bude dost omezovat a nemocenskou v chorvatsku urcite nedostane.
Ktomu buhvi zda to nebude mit dele , buhvi jak to sroste , ktomu muze chodit na rehabky atd...
Najdete nekoho jineho , nebo jiny par.

hodnocení

0x
Když jedu na zájezd, vždy si připlatím pojištění storna. Není to drahé. Při zrušení zájezdu ze zdravotních důvodů by mi vyplatili více peněž než u nepojištěného storna.

senator90*
hodnocení

Diky vsem za odpovedi.. Stornovat bohuzel nelze ani presunout,.. Takze jedeme sami, diky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]