Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobrý večer,
mám kluka, kterého opravdu miluju a chtěla bych s ním být. Problém ale je, že už tak nějak nevím, jak ho návést k nějaké větší akci. Já jsem jeho první, tak se bojím, abych ho nějak nevylekala, nebo tak. Ale potřebuju od něj víc fyzického kontaktu. Líbaní a tak dále. Samozřejmě nechci nikam spěchat, ale jsme spolu už dost dlouho. Nevíte jak ho nenápadně (nebo nápadně :D ) k něčemu dovést, ale aby to jako kluk pochopil a aby se nebál?
Děkuji za všechny Vaše odpovědi a přeji hezký den.
Dobrý den, nenápadně to nepůjde a budete ho muset "vylekat". Ovšem, musíte si zvolit hezké a klidné (domácí) prostředí, něco dobrého k jídlu a pití a převzít aktivitu (třeba si zatancovat ploužáka a lepit se). Tady vidíte, jaký je rozpor mezi teorií (že mužům jde jen o sex a užívání si) a praxí. Zdravím!
doplněno 03.05.16 20:48:Komunikace o sexu s panicem může být obtížná a možná nezná ani přesné názvosloví či je velký stud. Myslím, že o pohl. styk zatím tazatelce nejde, ale chtěla by se pomazlit a chlapce zbavit ostychu se jí dotýkat. No, tak mu třeba při tanci vezme jeho ruku a vloží ji na zajímavé místo na svém těle - a chlapec pochopí, že může.
Ono záleží, kolik je Vám let a jak dlouho spolu chodíte.
Jestli jste jeho první, tak proč pospíchat. Chlapec je možná jemný, citlivý a chce si užít fázi zamilovanosti. Přílišným tlakem můžete vše pokazit. Nechte aktivitu na něm, ale opět záleží na době, jak dlouho spolu chodíte. Není též věřící?
My s mužem jsme spolu nejdříve chodili půl roku.
Zdravím. Komunikujte spolu a řekněte mu upřímně co Vám schází ve vztahu a co byste ráda. Měli byste spolu mluvit i o intimních věcech otevřeně.
Kapko, právě, že vaříme z vody. Tazatelka by měla doplnit, jestli již měla ona vztah s jedním, nebo více kluky. Tedy, jestli již pravidelně sexuálně žila. A také, jak dlouho s tímto panicem vlastně chodí. Že ona chce fyzickou lásku neznamená, že de facto mládence svede na čtvrté schůzce, když on by si představoval, že jí bude veršovat básničky a pomalu dobývat. Takže otevřeně mluvit podle mne asi ne, aby se nezalekl.
Říká se, že ta doba před prvním stykem je mnohdy citově a smyslově bohatší, než co následuje naplnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.