Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluk se k ničemu nemá

Od: denny* odpovědí: 13 změna:

Ahoj, dobrý večer,

mám kluka, kterého opravdu miluju a chtěla bych s ním být. Problém ale je, že už tak nějak nevím, jak ho návést k nějaké větší akci. Já jsem jeho první, tak se bojím, abych ho nějak nevylekala, nebo tak. Ale potřebuju od něj víc fyzického kontaktu. Líbaní a tak dále. Samozřejmě nechci nikam spěchat, ale jsme spolu už dost dlouho. Nevíte jak ho nenápadně (nebo nápadně :D ) k něčemu dovést, ale aby to jako kluk pochopil a aby se nebál?

Děkuji za všechny Vaše odpovědi a přeji hezký den. :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nenápadně to nepůjde a budete ho muset "vylekat". Ovšem, musíte si zvolit hezké a klidné (domácí) prostředí, něco dobrého k jídlu a pití a převzít aktivitu (třeba si zatancovat ploužáka a lepit se). Tady vidíte, jaký je rozpor mezi teorií (že mužům jde jen o sex a užívání si) a praxí. Zdravím!

doplněno 03.05.16 20:48:

Komunikace o sexu s panicem může být obtížná a možná nezná ani přesné názvosloví či je velký stud. Myslím, že o pohl. styk zatím tazatelce nejde, ale chtěla by se pomazlit a chlapce zbavit ostychu se jí dotýkat. No, tak mu třeba při tanci vezme jeho ruku a vloží ji na zajímavé místo na svém těle - a chlapec pochopí, že může.

pohanka*
hodnocení

2x

Ono záleží, kolik je Vám let a jak dlouho spolu chodíte.

Jestli jste jeho první, tak proč pospíchat. Chlapec je možná jemný, citlivý a chce si užít fázi zamilovanosti. Přílišným tlakem můžete vše pokazit. Nechte aktivitu na něm, ale opět záleží na době, jak dlouho spolu chodíte. Není též věřící?

My s mužem jsme spolu nejdříve chodili půl roku.

hodnocení

1x

Zdravím. Komunikujte spolu a řekněte mu upřímně co Vám schází ve vztahu a co byste ráda. Měli byste spolu mluvit i o intimních věcech otevřeně.

pohanka*

Kapko, právě, že vaříme z vody. Tazatelka by měla doplnit, jestli již měla ona vztah s jedním, nebo více kluky. Tedy, jestli již pravidelně sexuálně žila. A také, jak dlouho s tímto panicem vlastně chodí. Že ona chce fyzickou lásku neznamená, že de facto mládence svede na čtvrté schůzce, když on by si představoval, že jí bude veršovat básničky a pomalu dobývat. Takže otevřeně mluvit podle mne asi ne, aby se nezalekl.

Říká se, že ta doba před prvním stykem je mnohdy citově a smyslově bohatší, než co následuje naplnění.

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj přátelé.

Na Bena nemáte. Jeho rada mi příjde jako nejlepší. Já byl za mlada taky trdélko a kdyby to holky nechaly na mě, tak by se asi ničeho nedočkaly. Sezobla mě každá. Denny, jdi do něj. Von to dá.

figurek*
hodnocení

1x

nezkušený kluk. Možná má obavy, že se namíchnete a utečete. Taky jsem měl takové obavy. Celej jsem se klepal jen z představy, že bych svoji lásku měl vzít za ruku.

moje rada : Přeberte iniciativu.

radajz*
hodnocení

1x
Pokud se s ním chceš líbat, tak ho prostě začni líbat. Pokud chceš, aby se tě dotýkal, tak klidně začni ty. Třeba se bojí, aby něco nepokazil. Nebo je tu další možnost, a to, že spolu nechodíte a on je ten, kterej to ví.

mp*
hodnocení

0x

Pokud se mu líbíte a není teplej, tak je to jen otázka času. Mě to trvalo asi měsíc, když se mi moje žena nabízela (vše chce čas, někdo je prostě nesmělejší).

doplněno 03.05.16 19:27:

Takže klasicky - netlačte na pilu.

hk
hodnocení

0x

Dejte si pozor, aby váš kluk nabyl náhodou na kluky a vy jste nebyla jen křoví.

hk
hodnocení

0x

Kluk je teplej, to je jasná věc.

lidus*
hodnocení

0x

Deny, kam spěcháš?

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Denny.

Nedej na Liduš. Lítni na něj, nebo na něj vlítne jiná.

lidus*

Ono je to v dnešní uspěchané době, bez morálky asi běžné, já za svých mladých let chodila s manželem rok, bylo mi 17 a fakt jsem neměla pocit, že mi něco uteče. Nemůžu se chlubit, že jsem za život měla X sexuálních partnerů, mě se vyplatilo nikam nechvátat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]