Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měsíc prošlý tvarohový sýr

Od: needhelp* odpovědí: 10 změna:

Měsíc prošlé Gervais. Víčko nafouklé není, je dobré ho konzumovat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

já bych to nejedla ...za ty peníze si nekazit žaludek - to myslím nezchudnete, když to vhodíte

amidamaru*
hodnocení

1x

Trvanlivost je podhodnocena o měsíc.Takže pokud máte strach,stačí ho omýt pod studenou vodou a konzumovat.Maximálně bude slizké na povchu.A toto smyjete.

figurek*
hodnocení

0x

mrkněte, čichněte a poznáte.

A jestli máte doma kočku, tak dejte čichnout kočce. Má lepší nos než vy. Buď si čichne a jenom znechuceně odejde, pak je sýr ještě jedlý. Nebo si čichne a bleskově uhne. Pak ten sýr raději vyhoďte.

hodnocení

0x

Já sice sním kde co, když to na pohled vypadá normálně a nepáchne to (třeba konzervu "očka" prošlou 4 roky, čokoládu starou 20 let...), ale u mléčných výrobků a majonézy bych asi neriskoval.

hodnocení

0x

Nedávno jsem použila měsíc prošlý tvaroh.Byl jako čerstvý,nic mu nebylo.Tady je každá rada drahá...Ochutnejte,očichejte...V nejhorším případě se z něj pokakáte :-D

eulalie*
hodnocení

0x

Vyhodila bych to a na večeři si klidně dala jen suchý chleba. Za zkažený žaludek by mi to sníst opravdu nestálo...

pohanka*
hodnocení

0x

Kdybych byla chudá, bez příjmu, hladová, tak bych ho nejdříve vizuelně zkontrolovala a čichla k němu, potom ho ochutnala, jestli není hořký, nebo na jazyku trpký, a pokud by senzorické zkoušky dopadly dobře, tak bych jej snědla.

Když není potravina zkvašená, tak se žádné střevní problémy neobjeví.

xy
hodnocení

0x

já bych to zkusila ochutnat:) vždycky zkouším, co ještě jde sníst, takovej druh zvědavosti:)

lidus*
hodnocení

0x

Týden bez problémů, měsíc se mi zdá moc, takové věci vozím na chalupu aby ho zblajzla drůbež nebo kočky.

hodnocení

0x

Víčko nafouklé není protože tam je narváno tolik konzervantů, které to klidně udrží ještě další měsíc a i více. Vlastní zkušenost. Zapomenutý v lednici. Takže vyvstává jiná otázka. Čerstvé, nebo prošlé, je to vůbec zdraví prospěšné? Já jsem tenkrát ten svůj otevřela a zvědavě ochutnala. Aspekt byl normální a nepoznala jsem jazykem rozdíl. Od té doby to nekupuji. Když se něco nezkazí ani za dva měsíce, tak to je trošku podivné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]