Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit, nějaký doplňěk stravy, který by mi pomohl v práci, se soustředěním, s energií, s přemýšlením, prostě něco na mozek, ale aby to neobsahovalo kofein a nemělo to žádné vedlejší účinky, nejlépe něco přírodního. Předem děkuji
Já si myslím, že všechno, co hledáte a do čeho vkládáte náděje, nefunguje. Funguje dostatek spánku, dobré rozvržení dne, práce, relax, spánek. Funguje snaha maximálně se soustředit, ale jen po určitou dobu, protože mozek potřebuje odpočinek alespoň ve formě změny. Nesmíte si říkat, že jen na nějakou dobu, protože až vyřeším, až přežiju, až. . až. . . Život je o každém okamžiku teď! V každé přítomnosti. Není v žádném až!
Joudic, koukněte, v kolik hodin je otázka položená! Fakt si myslíte, že špatnou životosprávu můžete nahradit Paracetamolem nebo něčím podobným? Nehledě na to, ža část mzdy půjde právě na tu chemii, aby mohl mozek pracovat?! Opravdu si to myslíte?
piracetamova kura
@babkazov no mluvila byste jinak, kdybyste si mesic davala Piracetam 1000mg Kdysi byl na predpis nyni je uz volne nekolik let. Predepisuje se po urazech hlavy, havariich atd na regeneraci mozku.
PIRacetam nic nenahrazuje, podporuje nervove synapse tot vse a uziva se jen 3-4 tydny, je to presna a vesmes jedina odpoved na to, na co se ptal. Sama si to zkuste, uvidite o cem mluvim, ucinky nejsou nijak citit, ale clovek ma zretelne uz po tydnu cistou mysl, uvazovani a perfektni pamet, pro seniory jak delane si semtam co par let vycistit mysl. Samozrejme na piracetam je nevhodne pit alkohol, je to na vyvraty, coz je snad normalni, ze kdyz si chce nekdo vycistit hlavu a pretaktovat procesor a RAM, asi tezko pomuze alkohol. Piracetam je neskodny, je to uvolneny lek pro vsechny i bez predpisu, coz se neda rict o vsech potravinovych doplncich, ktere obsahuji pseudoefedriny, kofein a podobne svinstva.
A co ma co delat s tim, kdy polozil dotaz (v 0:30 ), ja chodim spat ve 3 - 9 -12 rano a nebo velmi casto vubec... a zadny doping nepotrebuju, muj doping je, ze me prace bavi
Pokud byste užíval ten Piracetam 1000, tak ten má vedlejší účinky. Stačí mrknout do příbalového letáku... Jinak pokud chcete jíst něco přírodního - tak zkusit gingo biloba, lecitin, pak dále zkusit hořčík.
Joedic - já vám rozumím Gingo biloba, lecitin - to spíš už placebo efekt může fungovat lépe. Ale tazatel chtěl něco přírodnějšího. Piracetam zvyšuje využití glukozy a kyslíky v mozku. A bez glukozy jaksi ten mozek hůře pracuje. Ale i tak by si měl tazatel přečíst příbalový leták, aby věděl, co a jak.
ano ma, jako kazdy lek, samozrejme to jde na jatra atd, zdravy clovek s tim problemy nema, osobne jsem nepocitoval zadne vedlejsi ucinky, krome fungujiciho a pohotoveho mozku .. gingko nedela nic ani lecitin, vyhozene penize, uz jsem kdysi davno zkousel, kdyz jsem mel narocnou praci. I jsem prekracoval davky ... nic.. kostka cukru funguje lepe
Nazdar @tesnost,
jsem rád, že tě zase potkávám. Sledoval jsem tvoje hledání práce (a země ). Kde jsi nakonec zakotvil?
Žádný "doping" bez následků neexistuje. Jsou to narkotika, nebo stimulační látky a tak dál. Jsou také na přírodní bázi, třeba taková makovice a jiné. Takže pokud hledáte soustředění, musíte si najít práci která Vás bude bavit. Pokud jste kreativní, nepotřebujete žádný doping. Pokud byste se toužil stát kreativním za pomoci dopingu, tak to nemá smysl. Brzy sáhnete na dno svých možností a to poznání vlastní nemohoucnosti by mohlo být fatálně destruktivní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.