Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ex mi odmita dat syna

Od: alina* odpovědí: 4 změna:
Zdravim.loni soud sveril naseho syna do pece memu ex mam soudem upraveny styk se synem kazdy vikend v sudem tydnu.potrebuji zjistit jestli mam pravo si ho vyzvednout i v pozdejsi hodine nez urcil dojet.kdyz mi napriklad ujede gmail a ja pro nej prijedu o hodinu pozdeji.moc dekuji za odpovedi..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Nedivte se, že na vás nikdo nebude čekat donekonečna. Máte si to zařídit tak, abyste si syna převzala v určené době.

jenda2*
hodnocení

0x

Vyzvednout si ho později můžete, čas návratu podle rozsudku ale ZŮSTÁVÁ !

pohanka*
hodnocení

0x

Jenom připomenu, i když jsou vztahy mezi Vámi třeba napjaté, je potřeba stále spolu komunikovat. tedy zavolat, ..Toníku, nestíhám, nebo nejede vlak, přijedu o hodinu později, ale jsem na cestě. Vysvětli to malému.

hodnocení

0x

Toto jsem zažila a musím vám říct, že když jsem si na to, po tolika letech, vzpomněla, znovu mě to rozhodilo. *plac* Tatínek si měl pro děti přijít v určitou hodinu. Děti jsem vypravila, oblékla a nastalo čekání. Děti se nudily, bály se, že nepříjde, že příjde. Já jsem byla nervozní a děti velmi rozladěné, rozmrzrlé, lítostivé. Nezačaly si ani hrát nebo se jinak bavit, protože byly nachystané na odchod. Takže, když konečně přišel, holky už byly opravdu hodně protivné a lítostivé. Odmlouvaly a reagovaly podrážděně. Tatík, protože už je skoro neznal, za tu dobu, kdy je neviděl, se změnily, nasadil ostrý , příkazový tón a seřval je. Mi se v té chvíli nechtělo žít, ale zabít ho! A vrátili se také jak kdy. Někdy špinavé, někdy hladné, někdy s pláčem, někdy hodně pozdě večer. Co jsem užila hrůzy, že se dětem něco stalo! *zed* A já, blbá, jsem mu je dala, protože soud přikázal! Dnes bych nedala. Fakt, nedala!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]